محل برگزاری دیدار تیم‌های داماش گیلان و ملوان بندرانزلی با نظر داوران و با موافقت شورای تامین استان گیلان امروز شنبه در ورزشگاه عضدی شهر رشت برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام سازمان لیگ برتر قرار بود دیدار تیم‌های داماش گیلان و ملوان بندرانزلی که به شهرآورد استان گیلان معروف است عصر امروز شنبه در ورزشگاه سردار جنگل رشت برگزار شود اما به دلیل وضعیت نامطلوب جوی شهر رشت و شرایط این ورزشگاه محل برگزاری آن تغییر کرد.

صبح امروز شنبه محسن قهرمانی به همراه کمک داورها، ناظر و مسئول برگزاری مسابقه به ورزشگاه سردار جنگل رفتند و شرایط آن را مساعد برگزاری مسابقه ندانستند که پس از هماهنگی با مسئولان فدراسیون و شورای تامین شهرآورد گیلان در ورزشگاه شهید عضدی شهر رشت برگزار خواهد شد.

براین اساس دیدار هفته بیست و هشتم تیم‌های فوتبال داماش گیلان و ملوان بندرانزلی از ساعت 14 امروز در ورزشگاه عضدی رشت برگزار می‌شود. علی احمدی سراوانی، مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر این خبر را تایید کرد.