تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵

سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ سریعا نسبت به شایعه جدایی‌اش از این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در هفته گذشته شایعه شد به دلیل اینکه هاینکس در این فصل از رقابت‌ها نتوانسته هیچ جامی با بایرن مونیخ ببرد از آلیانتس آرنا خواهد رفت.

بایرن فصل گذشته رقابت‌های بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان را به دورتموند باخت و در دیدار پایانی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا نیز در ضربات پنالتی مقابل چلسی تن به شکست داد.

هاینکس در گفتگو با کیکر اظهار داشت: من تا سال 2013 با بایرن قرارداد دارم و نمی‌دانم چرا شما در خصوص آینده من صحبت می‌کنید. مطمئن باشید که من نسبت به آنچه انجام می‌دهم آگاهم.

"اولی هوینس"، رئیس باشگاه بایرن مونیخ هم گفته که باشگاه نسبت به مربی پیشین بایرلورکوزن وفادار است. وی به بیلد گفت: هاینکس چرا باید برود؟ او قرارداد دارد و در هر صورتی در بایرن مونیخ می‌ماند.

هاینکس برای سومین بار است که هدایت تیم بایرن را در اختیار دارد. وی در سال‌های 1988 تا 1990 سه بار متوالی با بایرن مونیخ قهرمان بوندس‌لیگا شد.