استاد فلسفه دانشگاه میشیگان و فیلسوف اخلاق معاصر با اشاره به اینکه معمولاً انسانها علاقه دارند تا فرضهای ذهنیشان مورد تأیید قرار گیرد، گفت: اگر تضارب آراء صورت گیرد فرضهای مسلم و تثبیت شده به چالش کشیده می‌شوند و نهایتاً غنای فکر و اندیشه صورت می‌گیرد.

پروفسور الیزابت اندرسون استاد فلسفه و مطالعات زنان در دانشکده جان رالز دانشگاه میشیگان در مورد فرهنگ نقد و اصول و ضوابط آن به خبرنگار مهر گفت: باید توجه داشت که هیچ کسی عقل کامل نیست و بشر توانایی محدودی دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: هیچ کسی نمی تواند بگوید که آرای او عاری از خطا و اشتباه است. بر این اساس آرای هر شخصی می‌تواند مورد نقادی قرار گیرد و به چالش کشیده شود.

مؤلف "ضرورت یکپارچگی" گفت: از رهگذر نقادی است که یک اندیشه تقویت می‌شود و عمق می‌یابد. فضای نقادی باید فضایی باشد که بدون پیش داوری، افراد به نقد اندیشه بپردازند. همچنین نقادی دارای ضوابط و اصولی است.

وی در ادامه تأکید کرد: اصل مهم این است که آرای دیگران را به دقت مطالعه کرده باشیم و برای آن وقت گذاشته باشیم. بدون آگاهی کامل از آرای دیگران نباید نقادی صورت گیرد. پرداختن به بخشی از اندیشه یک فرد و بررسی ناقص آن با نقد منصفانه منافات دارد.

استاد پیشین دانشگاه هاروارد در پایان تصریح کرد: معمولاً انسانها علاقه دارند تا فرضهای ذهنیشان مورد تأیید قرار گیرد. اگر تضارب آراء صورت گیرد فرضهای مسلم و تثبیت شده به چالش کشیده می‌شوند و نهایتاً غنای فکر و اندیشه صورت می‌گیرد.