دومین دوره مسابقات روباتیک دانشگاه صنعتی شریف با معرفی 21 نفر از برترین‌های این مسابقات در 7 لیگ به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین مسابقات روباتیک دانشگاه صنعتی شریف با حضور 140 تیم از روز پنج شنبه آغاز به کار کرد و با برتری 21 تیم در 7 لیگ به کار خود پایان داد.

روبات‌های همکار، بخش‌های روبات کاوشگر و کنترل ترافیک، شبیه سازی فوتبال دو بعدی، مسیر یاب در بخش‌های لیگ دانش آموزی و بخش ویژه و روبات‌های پرنده در بخش‌های تشخیص و اطفای حریق و مانور هوایی از جمله لیگ‌های این دوره از مسابقات دانشگاه شریف بوده است.

تیم‌های برتر به شرح ذیل است:

لیگ روبات‌های کاوشگر
رتبه اول/ تیم Emortal/ دانشگاه علم و صنعت ایران
رتبه دوم/ تیم مرلین
تیم SRT / آموزشکده سما کرج

لیگ روبات‌های کنترل ترافیک
رتبه اول/ تیم Paravision
رتبه دوم/ تیم نکسوس/ دانشگاه فردوسی مشهد
رتبه سوم/ تیم سبحه

لیگ روبات‌های همکار
رتبه‌های اول و دوم به طور مشترک به تیم‌های ربورسانا 2 از کانون علمی فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف و بارمان از دانشگاه اصفهان اختصاص یافت.
رتبه سوم/ تیم ربو رسانا/ کانون علمی فرهنگی رسانا دانشگاه صنعتی شریف

لیگ شبیه ساز دوبعدی فوتبالیست
رتبه اول/ تیم صفر 51 / بخش آزاد
رتبه دوم/ تیم ساکریوس Soccereus / بخش آزاد
رتبه سوم/تیم نکسوس 2D/ دانشگاه فردوسی مشهد

لیگ مسیر یاب وبژه
رتبه اول/ تیم ژنگ Zheng
رتبه دوم/ تیم Macmanaman
رتبه سوم/ آموزشگاه شهید کاشانی

لیگ روبات مسیریاب دانش آموزی
رتبه اول/ آرتمیس B/ دانشگاه آزاد واحد اردبیل
رتبه دوم/ آرتمیس C/ دانشگاه آزاد واحد اردبیل

لیگ روبات‌های پرنده بخش مانور هوایی
رتبه اول/ تیم EMC  پلاس
رتبه دوم/ دانشگاه آزاد سمنان
رتبه سوم/ تیم ARC_MAV

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اولین دوره این مسابقات به میزان 10 میلیون تومان حمایت کرد و در دومین دوره این میزان به 24 میلیون حمایت کرد.