به گزارش خبرنگارمجلس خبرگزاري مهر حاج بابايي با تذكر ماده 198 ايين نامه داخلي مجلس گفت: گزارش تحقيق و تفحص مجلس از سد ابشينه همدان اماده شده است و قرار بود كه اين گزارش خارج از نوبت در مجلس قرائت شود اما اينگونه نشد و هفته گذشته و اين هفته هم در مجلس خوانده نشد.
او از اقاي كروبي خواست اين گزارش هرچه زودتر در دستور كار مجلس قرار گيرد و خوانده شود تا روال قانوني خود را بگذراند.
اقاي كروبي نيز در پاسخ به حاج بابايي گفت: اين كار را كرده ايم و گزارش كمسيون كشاورزي اب و منابع طبيعي در مورد تحقيق و تفحص از نحوه ساخت و مديريت و هزينه سد خاكي ابشينه همدان در دستورجلسات اينده قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۲ - ۰۹:۰۱
حميد رضا حاج بابايي نماينده مردم همدان در تذكري ايين نامه اي به هيات رئيسه مجلس قرار نگرفتن گزارش تحقيق و تفحص از سد ابشينه همدان در دستور كار را جويا شد.