قائم مقام وزیر رفاه گفت: رقم ۲هزار میلیارد تومان بخش کوچکی از نذورات مردم است و می‌توان با یک برنامه‌ریزی و این هزینه‌ها را به خوبی هدایت کرد و سازمان‌های بیمه‌گر را به صحنه آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سیدابوالحسن فیروزآبادی در همایش محرم و خیر جمعی طی سخنانی با اشاره به ریشه خیر در اسلام و فرهنگ ایرانی گفت: دامنه واژه‌هایی که در قرآن و اسلام درباره خیر آمده بسیار است و در قرآن وقتی ما کلماتی همچون انفاق خمس، زکات، کمک به ایتام و بسیاری کلمات دیگر را می‌بینیم آن‌ها به صورت مستقیم به کار خیر اشاره دارند.

فیروزآبادی با تاکید بر اینکه اسلام یک سیستم مشخص برای خیرات دیده است، گفت: امروز در جامعه ما پشتوانه نظری برای کار خیر وجود دارد و ما در فرهنگ شیعه خود و آیین‌های دینی سرمایه‌های اجتماعی بزگی در امر خیر داریم.

وی ادامه داد: عزاداری اباعبدالله و حماسه عاشورا یک سرمایه بسیار بزرگ برای ملت است و باعث شده ما به وحدت برسیم و انقلاب اسلامی پیروز شود و تمام جامعه ما از این سرمایه تا ابد استفاده می‌کند و باید قدردان آن باشد.

قائم مقام وزیر کار با اشاره به علاقه مردم به حضرت اباعبدالله (ع) و عزاداری برای دهه محرم، گفت: فقط نذرهایی که در دهه اول محرم داده می‌شود حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که این میزان پولی که صرف نذری‌ها می‌شود ۲ برابر بودجه سازمان بهزیستی است.

وی ادامه داد: رقم ۲ هزار میلیارد تومان فقط بخش کوچکی از نذورات و خیراتی است که مردم در طول سال انجام می‌دهند و اگر بخواهیم تمام خیراتی که در طول سال هزینه می‌شود را بررسی کنیم قطعا به رقم‌های بیشتری می‌رسیم.

فیروزآبادی افزود: می‌توان با یک برنامه‌ریزی و نگاه پیشگیرانه این هزینه‌ها را به خوبی هدایت کرد و حتی سازمان‌های بیمه‌گر را نیز در این بخش به صحنه آورد.