تهران-مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران گفت: گسترش خدمت رسانی از اهداف سازمان تأمین اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقدی خسروانی مقدم صبح دوشنبه در دیدار با حجت الاسلام سید محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی از جمله سازمان هایی است که ارتباط مستقیم با مردم داشته و حجم کار فراوانی را بر عهده دارد.

مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران افزود: موضوع بهداشت و درمان از جمله موضوعاتی است که همواره خانواده ها به آن توجه کرده و این موضوع رسالت سازمان تأمین اجتماعی را بسیار مهم و خطیر می کند.

وی با اشاره به این نکته که هدف سازمان تأمین اجتماعی گسترش دایره خدمت رسانی به مردم است، ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی تلاش می کند تا با گسترش و بهبود دایره خدمت رسانی، میزان رضایت مندی مردم را افزایش دهد.

خسروانی مقدم با اشاره به تلاش سازمان تأمین اجتماعی برای برگزاری باشکوه مراسم های ملی و انقلابی اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی آمادگی کامل دارد تا با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برگزاری هر چه مطلوب تر برنامه های ملی و انقلابی همکاری کند.

حجت الاسلام سید محسن محمودی نیز در این دیدار وظیفه سازمان تأمین اجتماعی را مهم دانست و گفت: سازمان تأمین اجتماعی با سلامت و درمان مردم سر و کار دارد و بهبود وضعیت خدمت رسانی به مردم می تواند یک اقدام ارزشمند به حساب آید.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی از ظرفیت های خوبی برخوردار بوده که باید برای برگزاری باشکوه مراسم های ملی و انقلابی از آنان استفاده شود.