بیرجند- مسئول اعزام امور مبلغین تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از اعزام بیش از ۴۰۰ مبلغ طی دهه فجر و ایام فاطمیه به مناطق مختلف استان خبر داد.

حجت الاسلام علی کوثری نیا در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امسال، ایام الله دهه فجر با ایام فاطمیه مصادف شده است، گفت: طی این ایام بیش از ۴۰۰ نفر از روحانیون مستقر، بومی و اعزامی از قم و مشهد در شهرها، بخش ها و روستاهای استان فعالیت خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه های تبلیغی این مبلغین بیان کرد: برگزاری نماز جماعت، بیان احکام، تبیین فرمایشات رهبری و تبیین جایگاه ولایت از جمله برنامه های این افراد است.

حجت الاسلام کوثری نیا اظهار کرد: همچنین این افراد به ترویج سبک زندگی فاطمی، عفاف و حجاب و مباحثی پیرامون پیروزی انقلاب اسلامی خواهند پرداخت.

مسئول اعزام امور مبلغین تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، تبیین فرهنگ مقاومت و ضرورت دفاع از حرم اهل بیت، فرهنگ ایثار و شهادت، بصیرت بخشی و آگاهی به جامعه و تاکید بر لزوم افزایش جمعیت را از دیگر برنامه های این مبلغین دانست.

وی ادامه داد: ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم خانواده، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و تاکید بر قدردانی از رزمندگان از دیگر برنامه های این افراد است.