همدان - معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: وجود افراد کارتن خواب در شهر گردشگرپذیر همدان قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آزادبخت ظهر چهارشنبه در بازدید از گرم خانه شهر همدان با بیان اینکه راه اندازی این گرم خانه اقدام پسندیده‌ای بود، گفت: همدان شهری گردشگری است و نباید کارتن خواب داشته باشیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان تاکید کرد: توجه به موضوع آسیب‌های اجتماعی از برنامه‌های مورد تاکید دولت است.

آزادبخت همچنین در بازدید از ستاد اسکان فرهنگیان استان همدان عنوان کرد: بیش از ۵۰ درصد اسکان مسافران در استان همدان در حوزه ستاد اسکان فرهنگیان است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش عملکرد خوبی در ستاد اسکان سال قبل داشته است و از تجهیز مدارس استان برای اسکان مسافران حمایت می‌کنیم، گفت: همدان بعد از میزبانی رویدادهای اخیر گردشگری شاهد حضور مسافر و گردشگر بیشتری در استان است.