به گزارش خبرنگار مهر، پیمان آرامون پیش از ظهر دوشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حریم رودخانه شهرچایی و رودخانههایی که از داخل شهرها عبور میکند اظهارداشت: برای اجرای طرحهای احیای دریاچه ارومیه تاکنون سه هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات ستاد به دستگاههای اجرایی عضو تخصیص یافته و اقدامات خوبی در سطح استان انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه مجموع اقدامات انجامی از جمله لایروبی، طرح انتقال آب و تکمیل سدهای در حال اجرا در پیشگیری از وقوع حوادث مؤثر واقع شده است افزود: مدیریت اصولی ساخت و سازها و رعایت نکات علمی و فنی در پروژههای عمرانی در کاهش خسارتهای ناشی از سوانح طبیعی ضروری است و تدابیر لازم در تحقق این برنامهها باید انجام شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی همچنین بر کنترل ساخت و سازهای غیرمجاز تاکید کرد و افزود: ساخت و سازهای غیر اصولی و بویژه حاشیه رودخانهها از عوامل تهدید کنندهای است که در زمان وقوع حوادث، بیشترین عامل خسارتهای جانی است.
آرامون در ادامه اتمام مطالعات جامع اسکان اضطراری در شهرستانهای استان، بازنگری در طرحهای هادی و جامع شهرهایی که افق مطالعاتی آنها به اتمام رسیده را از دیگر اقدامات در دست اجرا در جهت کاهش خطرپذیری و مقابله با حوادث طبیعی عنوان کرد.
بخشی معاون دادستان عمومی و انقلاب ارومیه نیز در این نشست گفت: از مردم انتظار داریم برای جلوگیری از هرگونه مشکل به مجموعههای اداری کمک کنند و این تصرفات نباید بیشتر شود و با همکاری مردمی، اداری و قضائی میتوان تصرفات گذشته را مدیریت کرد و برای ادامه راه آب منطقهای، راه و شهرسازی و آبخیزداری و سایر ارگانها پای کار بیایند تا مشکلات به حداقل برسد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی با تقدیر از همراهی همگانی در مدیریت بارش اخیر در استان، خواستار تشکیل کارگروههای شهرستانی حفاظت از حریم رودخانهها شد.
عباس جعفری افزود: در مدت یک ماهه اخیر با کارهای جهادی اقدامات خوبی در لایروبی رودخانهها و برخی از اقدامات انجام گرفت که نشان میدهد با همکاریها و فعالیتهای جهادی میتوان در برابر بحرانها مدیریتهای خوبی صورت گیرد.