سید افشین صفوی در گفتگو با خبرنگار مهر، سطح زیرکشت گیاهان دارویی در استان کرمانشاه طی امسال را حدود ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: انواع گیاهان دارویی در این میزان از اراضی استان کرمانشاه کشت شده است.
وی افزود: پیش بینی میشود که حدود ۶ هزار و ۴۰۰ تن محصول از این مزارع برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در پاسخ به اینکه این گیاهان به چه مصارفی می رسند، گفت: محصول این مزارع عمدتاً به کارخانجات تولید لوازم بهداشتی و آرایشی و همچنین کارخانجاتی که در زمینه تولید داروهای فعالیت دارند، ارسال میشود.
وی بیشترین سطح زیر کشت را مربوط به گشنیز و گل محمدی عنوان کرد و افزود: علاوه بر زعفران به عنوان دارویی گیاهی و ادویهای، گشنیز، آلوئهورا، آویشن، بابونه، گل محمدی و انواع نعنا به صورت زراعی در اراضی استان کشت میشود.
صفوی اشارهای نیز به گیاهان دارویی خودرو در استان داشت و ادامه داد: علاوه بر گیاهان دارویی زراعی، ۲۰۸ گونه گیاه دارویی خودرو نیز در مراتع استان وجود دارد، که به طور معمول در فصل بهار قابل کشت هستند.
این مسئول کشت گیاهان دارویی با توجه به صرفه اقتصادی و نیاز آبی کم را برای کشاورزان بسیار به صرفه دانست و گفت: کشاورزان میتوانند این گیاهان را به عنوان جایگزینی مناسب برای گونههای مرسوم با نیاز آبی بالا کشت کنند.