سمنان- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بابیان اینکه آمادگی در برابر حوادث می‌تواند خسارات و تلفات را به حداقل برساند، گفت: تجهیزات و امکانات موردنیاز حوادث استان تأمین شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر فخری شامگاه جمعه در جلسه مدیریت مانور زلزله فرضی در شمال شهمیرزاد با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور به میزبانی مرکز کنترل و هماهنگی مدیریت امداد و نجات هلال احمر سمنان بابیان اینکه برگزاری مانورهای به این‌رو صورت می‌گیرد تا مشکلات احصا و برای رفع آن راهکارهای لازم منظور شود، ابراز داشت: این مهم می‌طلبد تا برای کاهش تلفات و خسارات تجهیزات و امکانات موردنیاز حوادث استان سمنان تأمین شود.

وی بابیان اینکه نه تنها هلال احمر بلکه وظیفه همه دستگاه‌ها است تا در برابر حوادث غیر مترقبه آمادگی لازم را داشته باشند، افزود: خوشبختانه با وحدت رویه خوبی که در استان سمنان وجود دارد به نظر می‌رسد این مهم بتواند محقق شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بابیان اینکه برگزاری مانورها کمک می‌کند تا در مواقع بحران با کمترین مشکل مواجه باشیم، ابراز داشت: این مهم می‌طلبد تا علاوه بر آمادگی نیروها امکانات لازم نیز در اختیار استان قرار گیرد.

فخری بابیان اینکه نقش هلال احمر در امدادرسانی حوادث و بلایا غیر قابل انکار است، اضافه کرد: همواره تلاش شده است تا مجموعه امکانات و تجهیزات موجود استان مواقع اضطراری در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار گیرد که باید گفت این مهم را مدیون همدلی بین مدیران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، گفتنی است دومین مانور صفر لحظه‌ای کشور با اعلام وقوع زلزله فرضی ۶.۶ ریشتری در شمال شهمیرزاد در استان سمنان به انجام رسید.