عضو شورای عالی اصلاح طلبان گفت: باید درباره ارزیابی عملکرد عارف و موسوی لاری اقدام می‌شد و سپس درباره ابقا یا کناره‌گیری آنها تصمیم‌گیری می‌شد، به‌نظر من رفتار آنها خلاف انضباط تشکیلاتی بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود صادقی عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و نماینده سابق مجلس در گفتگو با روزنامه اصلاح طلب آرمان ملی درباره استعفای «محمد رضا عارف» و «موسوی لاری» از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، گفت: استعفای آنها غیرمنتظره بود؛ استعفای موسوی لاری آنگونه که خود مطرح کرد به علت کسالت بود. استعفای عارف را هم در خبرها مطلع شدیم و من حداقل ندیدم به چه علتی استعفا داد.

وی افزود: به هر حال عارف رئیس و موسوی لاری یکی از دو نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری بودند، چون نایب رئیس دیگر نیز طبق اساسنامه رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است. این دو اتفاق غیرمنتظره بوده و تا حدی که من می‌دانم این استعفا در شورای عالی مطرح نشد و قاعده این است که این استعفا و کناره‌گیری به شورا اعلام شود و مورد پذیرش قرار گیرد.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تاکید کرد: این نحوه استعفا که به‌صورت رسانه‌ای اعلام می‌شود به لحاظ حقوقی ایراد دارد. وقتی که شورا این افراد را به ریاست و نایب رئیسی انتخاب کرده باید شورا هم درباره کناره‌گیری آنها تصمیم بگیرد از این رو انتظار این است که هر دو در یک جلسه، استعفا و دلایل آن را اعلام کنند و شورا بحث کند و در مورد پذیرش یا عدم پذیرش تصمیم بگیرد.

صادقی تاکید کرد: بعد دیگر این است که جا دارد آقایان به هیئت رئیسه شورای سیاستگذاری، گزارش عملکردی از فعالیت شورا را ارائه کنند. عملکرد شورا در سری قبل در خصوص انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا مهم و در این دوره نیز درباره انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مهم بود، لذا انتظار می‌رود که هیئت رئیسه گزارش عملکردی را تعیین کند و به خود شورا و رئیس دولت اصلاحات ارائه دهد و دلایل اینکه شورا بدان صورت تصمیم‌گیری کرد که کاندیدا معرفی نکنیم ولی احزاب را برای معرفی کاندیداها آزاد بگذاریم را بگوید.

وی اضافه کرد: بعد هم درباره ارزیابی و نقد عملکرد، اقدامی صورت می‌گرفت و پس از آن درباره ابقاء یا کناره‌گیری دوستان تصمیم‌گیری می‌شد. به‌نظر من این رفتار خلاف انضباط تشکیلاتی است و از فردی مثل عارف چنین انتظاری نمی‌رفت.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان درباره عملکرد این شورا در مواجهه با فراکسیون امید هم، گفت: قرار بر این شد که ما در شورای عالی سیاست گذاری عملکرد منتخبان را بگیریم و پایش و ارزیابی کنیم اما این هم بصورت خیلی ضعیفی انجام شد.

صادقی اظهار داشت: اگر این مکانیزم از ابتدا و با نظارت و ارزیابی همزمان با فعالیت نه در انتهای فعالیت در خود شورا تعبیه شده بود که بازخورد و نتایج را طی شش ماه یا یک سال در فواصل معینی به افراد بدهند و انتقادات را بگویند و جدای از ارزیابی ارتباط مداوم شورا یا احزاب با منتخبان به‌عنوان عقبه فکری و اتاق‌های فکری که بتواند در قالب طرح خوراک دهد یا مطالبی برای ارائه نطق، تذکر، سوال و استیضاح که در دنیا مرسوم است بدهند، شاید عملکرد و ارتباط بهتری میان منتخبان، احزاب و شورای عالی به‌وجود می‌آمد.

وی گفت: متأسفانه چنین مکانیزمی را به‌طور مؤثر در احزاب، شورای هماهنگی و شورای عالی سیاست گذاری نداریم.