بجنورد- رئیس سابق هیأت سوارکاری خراسان شمالی ادعای معاون ورزش و جوانان استان که عمل نکردن به تعهدات را دلیل عزل وی عنوان کرده بود را تکذیب کرد.

امید علوی‌زاده در گفتگو با مهر ضمن رد ادعای معاون اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی که در گفتگو با مهر دلیل عزل وی از ریاست هیأت سوارکاری خراسان شمالی را عمل نکردن به تعهدات عنوان کرده بود، اظهار کرد: ایستادگی در برابر درخواست‌های غیرقانونی مدیرکل ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون سوارکاری منجر به عزل بنده شد.

رئیس سابق هیأت سوارکاری خراسان شمالی تصریح کرد: برخلاف آن‌چه معاون اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی (محمد بروحی) عنوان کرده است ما جزو نخستین هیئات ورزشی بودیم که پس از بازگشایی اماکن ورزشی و صدور مجوز آغاز فعالیت‌های ورزشی اقدام به برگزاری جلسه و اتخاذ تصمیم‌های کاربردی کردیم.

وی در ادامه با اشاره به دلایل عزل خود از سمت ریاست هیأت سوارکاری خراسان شمالی افزود: ایستادگی در برابر درخواست غیرقانونی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی (کوروش بهادری) در مقطعی که به عنوان رئیس ورزش و جوانان بجنورد فعالیت می‌کردم دلیل اصلی مخالت‌ها با بنده بود.

علوی‌زاده گفت: دلیل دوم عزل بنده امتناع از جمع‌آوری و امضای طومار رئیس فدراسیون سوارکاری بر علیه یکی از مالکین اسب ترکمن در خراسان شمالی (عبدالجلیل غیادی) با هدف حمایت از مالکین، پرورش‌دهندگان و ورزشکاران استان و مطالبات به حق آنان از فدراسیون سوارکاری بود.

رئیس سابق هیأت سوارکاری خراسان شمالی در انتها ضمن تاکید بر عمل به تعهدات تاکید کرد: در یک نشست خبری حاضر به مناظره و ارائه مستندات خود جهت پاسخ به ابهامات مطروحه هستم.