بابل- معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: طی یکسال گذشته ۸۰ طرح تحقیقاتی در حوزه های مختلف برای مقابله با کرونا در این دانشگاه تصویب و اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قدیمی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران از انجام بیش از ۲۰ هزار نمونه از بیماران کرونایی و افراد جامعه با هزینه حدود ۶۰ میلیارد ریال به صورت رایگان در بابل خبر داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با توجه به پیدایش اپیدمی بیماری ناشناخته کووید -۱۹ و ضرورت تهیه اطلاعات دقیق از جنبه‌های مختلف اپیدمیولوژیکی، آزمایشگاهی و تشخیصی، درمانی، عوارض و… انجام پروژه‌های تحقیقاتی در کوتاه‌ترین زمان در اولویت معاونت پژوهشی دانشگاه قرار گرفت.

وی گفت: در این راستا، از اسفند سال گذشته تاکنون بیش از ۸۰ طرح تحقیقاتی در حیطه‌های مختلف تصویب و اجرا شد که نتایج حاصل از آن ضمن انتشار بیش از ۴۰ مقاله در مجلات معتبر، به طور مستقیم در امور پیشگیری، تشخیص و درمان بیماران و افراد جامعه به کار گرفته شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: همچنین محققین دانشگاه علوم پزشکی بابل، در ۳ طرح پژوهشی ملی و بین المللی نیز مشارکت داشته که نتایج آن ارزشمند انتشار و به کارگرفته شد.

قدیمی بیان داشت: ضمناً از ابتدای بروز بیماری، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه با امکانات مناسب و با استانداردهای ایمنی، آزمایش تشخیصی مولکولی کووید -۱۹ (RT-PCR) راه اندازی گردید که تاکنون بیش از ۲۰ هزار نمونه از بیماران بستری و افراد جامعه مورد ارزشیابی قرار گرفت.

وی افزود: شایان ذکر است که هزینه آزمایشات مذکور حدود ۶۰ میلیارد ریال بوده که به صورت رایگان انجام شده است.