عضو جبهه متحد اصولگرایان گفت: تلاش می‌کنیم تا مجلس هشتم، مجلس درگیری، برخورد و لیبرال بازی نباشد و شاهد شکل گیری پارلمانی قوی و خوب باشیم.

اسدالله بادامچیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه گروه 11 نفره به طور منسجم در حال فعالیت برای انتخابات مجلس هشتم هستند، گفت: صمیمیت خاصی بین در این گروه برقرار است و بخشی نگری در مجموعه ما وجود ندارد.

گروه 11 نفره منتخب اصولگرایان در حال تطبیق خود با ترکیب جدید است تا در نهایت به فهرستی که هم برای نظام و هم برای مطالبات به حق مردم، مطلوب باشد، دست یابد.

وی افزود: جبهه متحد اصولگرایان تلاش می کند تا این باور عمومی پدید آید که افرادی که در لیست اصولگرایان برای انتخابات مجلس هشتم قرار می گیرند، افراد شایسته ای بوده و برای نظام مفید می باشند.

بادامچیان درباره وجود اختلافات احتمالی با برخی جریان های اصولگرا در گروه 11 نفره ، تصریح کرد: با اصولگرایان مشکلی نداریم و علاقمندیم تمام ظرفیت های اصولگرا همراه با هم و موازی با هم در چارچوب اصولگرایی حرکت کند.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه کارها در جبهه متحد اصولگرایان تراکم بسیاری پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا هرچه سریعتر برای گروه 11 نفره ، سخنگو معرفی کنیم.

این عضو جبهه متحد اصولگرایان تاکید کرد: تلاش می کنیم تا مجلس هشتم، مجلس درگیری، برخورد و لیبرال بازی نباشد و شاهد شکل گیری پارلمانی قوی و خوب باشیم.