اردبیل- با هدف توسعه برنامه‌های آموزشی و ترویجی در بخش کشاورزی، استودیو کشاورز به عنوان رخداد مهم رسانه‌ای در استان اردبیل فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ظهر چهارشنبه در مراسم آغاز به کار این استودیو اظهار کرد: راه‌اندازی رسمی برنامه‌های اینترنتی کشاورزی در استان اردبیل اتفاق بسیار مبارک و مهمی است که در بخش‌های مختلف کشاورزی می‌تواند کارساز و تحول‌آفرین باشد.

ارژنگ عزیزی به حوزه‌های مختلف کشاورزی اعم از تغذیه، باغبانی، شیلات، امور دامی و… اشاره کرد و گفت: در همه این حوزه‌ها ضروری است تا در مسیر تقویت نظام بهره‌برداری از بخش کشاورزی آخرین یافته‌های علمی و تحقیقاتی به فعالان این بخش منتقل شود.

وی به راه‌اندازی رسمی استودیو کشاورز سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اشاره کرد و افزود: مدیریت ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل باید صدای کشاورزان و بهره‌برداران را به گوش مسئولان برسانند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل تصریح کرد: کشاورزان نیز به دنبال تولید و رشد بخش کشاورزی ضروری است تا طرح‌ها، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را به گوش مسئولان رسانده و از تجربیات علمی و تحقیقاتی کارشناسان این بخش استفاده کنند.

عزیزی با تاکید بر اینکه آخرین حلقه ارتباط با بهره‌برداران مروجین هستند، خاطر نشان کرد: در صورتی که ارشادات و راهنمایی‌های نادرست کشاورزان زمینه تأخیر و تعلل را در بخش تولید به وجود آورد، قطعاً ظرفیت سایر بخش‌ها نیز از بین خواهد رفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: روش‌های انبوهی از نوع آموزش و ترویج انتقال دانش و اطلاعات کشاورزی را برای بیش از ۱۲۰ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی استان با سطوح آگاهی و دانش متفاوت برنامه‌ریزی کردیم تا با همکاری نهادهای مختلف این امر اتفاق بیفتد.

تولید ۵۰ برنامه آموزشی تا پایان تابستان در استودیو کشاورز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این مراسم بیان کرد: سعی و تلاش ما بر این است تا با استفاده از ظرفیت صاحب نظران و متخصصان بخش کشاورزی و همراهی کشاورزان نمونه از توان استودیو کشاورز در کنار ظرفیت‌های آموزشی برای انتقال آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی استفاده کنیم.

خلیل نیکشاد با بیان اینکه این استودیو در واقع صدای کشاورزان خواهد بود و امکان ارتباط نزدیکتر و بهینه بین آنها و مسئولان بخش کشاورزی فراهم می‌آید، ادامه داد: برای عبور از بخش کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن نیازمند ارتقا دانش و انتقال یافته‌ها به مزارع کشاورزان هستیم.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: استودیو کشاورز زیرساختی است که می‌تواند در دستیابی به این امر مهم یاریگر ما باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان اینکه با استفاده از این استودیو ارتقا دانش و مهارت کشاورزان استان و استفاده هر چه بیشتر و بهتر از فضای مجازی هدف‌گذاری شده است، تصریح کرد: قابلیت تولید و ضبط برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی مرتبط با بخش‌های مختلف کشاورزی در این استودیو وجود دارد.

نیکشاد گفت: تا پایان تابستان تولید و پخش ۵۰ برنامه آموزشی از طریق این استودیو هدف‌گذاری شده و قطعاً تلاشمان بر تقویت نظام آموزش و ترویج است.

وی افزود: روش‌های مقابله با آفات و بیماری‌ها در مزارع آبی و دیم، ترویج شیوه‌های مناسب آبیاری، کاربرد درست و مناسب از کود و سموم، مقابله با سرمازدگی، نحوه تاب‌آوری در سال‌های خشکسالی، باغبانی صحیح، آموزش‌های مرتبط با پرورش دام و طیور، زنبورداری و شیلات از جمله آموزش‌های پیش‌بینی شده در این ایام است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خاطر نشان کرد: برای پخش از این استودیو این برنامه‌ریزی‌ها و برنامه‌های آموزشی هدف‌گذاری شده و به صورت منظم روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هر هفته از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح از طریق شبکه تلویزیونی اینترنتی برکت، شبکه اجتماعی تاک و آدرس اینترنتی قابل استفاده خواهد بود.