به گزارش خبرگزاری مهر، منصور خزایی در جمع خبرنگاران با بیان اینکهبا هدف مدیریت منابع آب و ترویج کشت گیاهان دارویی، در اراضی شهرستان فامنین در سطح ۲ هکتار کشت گیاه دارویی اسطوخودوس انجام شده، اظهار کرد: برآنیم تا در این راستا برنامههای آموزشی و ترویجی را به جد دنبال کنیم.
وی با تصریح بر اینکه گیاه دارویی اسطوخودوس چندساله و دارای سیستم ریشهای عمیق و مقاوم به سرما و خشکی است، تشریح کرد: این گیاه دارویی، علاوه بر مصارف درمانی به صورت سنتی و همچنین کاربرد در صنایع دارویی و بهداشتی به صورت روغن و اسانس کاربرد دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین ادامه داد: در سالهای اخیر مزارع اسطوخودوس در زمینه صنعت گردشگری نیز مورد استقبال در سطح کشور قرار گرفته و توسعه کشت آن میتواند موجب رونق گردشگری طبیعی در شهرستان شود.
خزایی با بیان اینکه گسترش مزارع کشت گیاهان دارویی در کنار توسعه واحدهای گلخانهای میتواند در راستای مصرف بهینه آب، حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش درآمد کشاورزان مؤثر باشد، گفت: در سالهای پیش رو که با مسائلی چون کم آبی و خشکسالی روبرو هستیم باید کشت گیاهان دارویی کم آب بر در دستور کار قرار گیرد.
این مسئول در پایان، خواستار توجه بیشتر کشاورزان منطقه به اهمیت تغییر الگوی کشت در جهت کشت محصولات کم آب بر و مدیریت منابع آب شهرستان شد.