به گزارش خبرگزاری مهر موسی رمرودی موسی رمرودی به مناسبت هشتاد و نهمین سالروز تأسیس بانک کشاورزی اظهار کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۷ هزار و ۱۶۴ فقره تسهیلات جمعاً به مبلغ ۱۵ هزار و ۵۱۳ میلیارد ریال در بخشهای مختلف کشاورزی پرداخت شده است.
وی افزود: خودکفایی بخش کشاورزی و حمایت از واحدهای تولیدی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی کشور از رسالتهای بزرگ این بانک است.
وی ادامه داد: بانک کشاورزی هم سو با سیاستهای دولت، با هدف رونق واحدهای تولیدی دام و طیور و تأمین امنیت غذایی کشور، صدور دامدار کارت و پرداخت تسهیلات خرید نهادههای دامی را در دستور کار قرار داده است و با تسهیل شرایط اعتبارسنجی و اخذ تضامین، تسهیلات با سهولت و سرعت بیشتری در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
این مسئول تاکید کرد: بانک کشاورزی پس از معرفی متقاضیان از سوی وزارت جهاد کشاورزی به شعب این بانک، تسهیلات یارانه دار خرید نهادههای دامی را از طریق سامانه بازارگاه با نرخ سود ۱۰ درصد به واحدهای کوچک و ۱۲ تا ۱۵ درصد به واحدهای متوسط و بزرگتر پرداخت میکند.
پرداخت ۶۹۸ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی
مدیرشعب بانک کشاورزی قزوین عنوان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون تخصیص اعتبار به مبلغ ۶۹۸ میلیارد ریال به ۴۶۳ واحد تولیدی پرداخت شده و همچنان در اولویت و دستور کار شعب این بانک در سطح استان قرار دارد.
رمرودی ادامه داد: در راستای تسهیل ازدواج و تحکیم بنیان خانواده در سال گذشته مبلغ ۸۶۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ۹۹۴ نفر از زوجهای جوان پرداخت شده است.
وی گفت: در سال گذشته برای احداث، بازسازی و نوسازی منازل روستایی خصوصاً "در مناطق غیر برخوردار ۱۱۵ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۱۵ میلیارد ریال ازسوی این بانک پرداخت شده است.
رمرودی ادامه داد: شعب این بانک مبلغ ۴۳۱ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبار بند ب تبصره ۱۶ قانون و بند پ ماده ۸۹ خوداشتغالی به معرفی شدگان کمیته امداد امام (ره)،بهزیستی، بنیاد شهیدو بسیج سازندگی استان پرداخت کردهاند.
وی افزود: این تسهیلات در راستای ایجاد مشاغل خانگی و طرحهای خود اشتغالی به ۹۰۳ نفر از معرفی شدگان پرداخت شده است.
مدیر بانک کشاورزی استان قزوین با اعلام پرداخت ۷۷۳ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی اظهار کرد: توسعه مکانیزاسیون نیز موضوع مهمی است که در این حوزه نیز در سال گذشته ۴۳۲ مورد تسهیلات به ارزش ۷۷۳ میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: شعب بانک کشاورزی استان قزوین طی سال گذشته مبلغ ۲۷۲ میلیارد ریال تسهیلات بذور گواهی شده گندم و جو و مبلغ ۱,۰۶۵ میلیارد ریال تسهیلات کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی پرداخت کردهاند.
رمرودی عنوان کرد: پرداخت ۷۹۸ میلیارد ریال تسهیلات گلخانه، دامداری، صنایع تبدیلی و تکمیلی و آب و خاک از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ و ماده ۵۲ بابت اجرای گسترده طرحهای توسعه گلخانههای مدرن و پرداخت ۱۴ میلیارد ریال تسهیلات طرح ملی توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به طرحها و کسب و کار کوچکاز دیگر خدمات این بانک به بخش کشاورزی بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۴۲۷ میلیارد ریال تسهیلات به بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط پرداخت شده است، ادامه داد: پرداخت ۱۴ میلیارد ریال تسهیلات صندوق توسعه ملی، پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات صادرات کشمش، پرداخت مستقیم ۸۰۹ میلیارد ریال تسهیلات تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط اقدام دیگر این بانک در استان قزوین بوده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی پرداخت ۵۱ میلیارد ریال تسهیلات جز ۱ و ۲ درمان بیماریهای خاص را از مهمترین اقدامات این بانک برشمرده و ادامه داد: ۵۶ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه جز ۳ و جز ۴ کارگشایی نیز در این بانک پرداخت شده است.
رمرودی در تشریح عملکرد این بانک برای مساعدت با کشاورزان در زمینه وصول مطالبات، خاطر نشان کرد: شعب بانک کشاورزی استان قزوین طی سال گذشته نسبت به امهال بدهی ۲۸۱۷ کشاورز خسارت دیده استان در چارچوب بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور به مبلغ اصل تسهیلات ۱,۳۴۳ میلیارد ریال با جذب اعتبار به میزان ۵۶۰ میلیارد ریال وهمچنین امهال تعداد ۱۴۱۶۰ کشاورز خسارت دیده استان به مبلغ اصل تسهیلات ۱,۹۹۱ میلیارد ریال با جذب اعتبار ۹۵۶ میلیارد ریال در سالهای ۱۳۹۶ لغایت ۱۳۹۸ اقدام نمودهاند و بخشودگی وجه التزام تسهیلات بانکی کشاورزان استان طی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۲ میلیارد ریال است.
وی افزود: و پرداخت کامل مطالبات گندمکاران به مبلغ ۵,۶۶۲ میلیارد ریال و پرداخت کامل مطالبات کلزاکاران به مبلغ ۵۱۸ میلیارد ریال از دیگر اقدامات بانک در طول سال گذشته بوده است.
مدیر بانک کشاورزی استان بیمه کشاورزی را از الزامات فعالیت در بخش کشاورزی دانست و اظهار کرد: از ابتدای سال زراعی تاکنون بیش از ۳۰ هزار بیمه نامه در بخشهای مختلف پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد خوبی داشته و بیش از ۴۹۶ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان و دامداران استان پرداخت شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با سرمایه گذاریهای انجام شده طی سالهای اخیر، استان قزوین درآینده نه چندان دور به یکی از قطبهای کشاورزی مدرن و پیشرفته ایران تبدیل شده و نقش بیشتری را در حوزه کشاورزی ایفا نماید.