امامی در این بازید اظهار کرد: با فعالیتهای مسجدی میتوان از کودکان و نوجوانان در مقابل تهاجم فرهنگی محافظت کرد، در حقیقت کم هزینه تر از فعالیت مسجدی نداریم، هرچند مسجد همچنان مظلوم است اما میتوان خدمات فرهنگی را در مساجد انجام داد.
وی افزود: در دستور کار داریم که تعدادی از مساجد کشور مرکز توزیع و لباس بومی و صنایع فرهنگی خواهند شد، از این رو محصولات فرهنگی در اختیار کانونهای فرهنگی هنری مساجد قرار میگیرد.
وی تأکید کرد: اگر مردم محور فعالیتها باشند میتوان به روزهای بهتری امیدوار بود، فراگیری مهارتهای شغلی از دیگر مسائلی است که کانونهای فرهنگی میتوانند در آن موثر باشند، باید دانست در ابتدا نشاط و فراغت و در درجه بعد آینده شغلی برای رده سنی نوجوانان اهمیت دارد.
حجت الاسلام علی چراغی پور مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان ایلام نیز بیان کرد: کانون شهدای بانقلان، کانون تخصصی حجاب و عفاف است و برنامهها و فعالیتهای دینی، فرهنگی و ورزشی، کتابخانه ای و سایر حوزهها را به جوانان و نوجوانان منطقه ارائه میکند و فعالیتهای دینی و فرهنگی را در مناسبتهای ملی و مذهبی را با حضور نسل جوان برگزار میکند.
وی با تقدیر از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام و حمایتهای وی از فعالیتهای کانونها، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که با اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، رونق بخش مساجد با حضور نسل جوان باشیم.
همچنین در ادامه «محمد یوسفی»، مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای بانقلان نیز اظهار کرد: این کانون دارای بیش از ۷۰۰ عضو است، همچنین کتابخانه این کانون نیز هر روز پذیرای جوانان و نوجوانان روستا است و ضمن اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، فعالیتهای ورزشی و دورههای آموزشی و مهارتی در این کانون برگزار میشود.