معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان جزئیات آیین نامه دانشجویان سرآمد را تشریح کردکه بر اساس آن فعالیت‌های دانشجویان در عرصه بین الملل یکی از زمینه های سرآمد شدن است.

اردوان ارژنگ در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات آئین نامه «دانشجوی سرآمد» گفت: آئین نامه دانشجوی سرآمد برای وزیر علوم تحقیقات و فناوری ارسال و شیوه نامه آن آماده شده است به محض امضای آئین نامه توسط وزیر علوم؛ شیوه نامه آن با امضای رئیس سازمان امور دانشجویان به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: آئین نامه دانشجویان سرآمد در واقع مشخص می‌کند، کدام دسته از دانشجویان در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ابعاد دیگر سرآمد هستند و شیوه نامه در واقع روش اجرای آئین نامه مذکور است.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: براساس این آئین نامه، ۲ تا ۵ درصد دانشجویان هر دانشگاهی سرآمد خواهند بود، مقطع دانشجویان سرآمد امسال دانشگاهی خواهد بود و دانشجوی سرآمد کشوری نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: آنچه در مقطع کشوری اجرا می‌شود دانشجوی نمونه است دانشجوی نمونه می‌تواند خروجی سرآمدان دانشگاهی باشد.

ارژنگ افزود: فعالیت‌های دانشجویان در عرصه بین الملل را به عنوان یکی از زمینه‌های سرآمد شدن لحاظ کرده ایم. دانشجویان سرآمد از امتیازات وِیژه ای برخوردار می‌شوند که می‌توان به امتیازات رفاهی اشاره کرد که شامل خوابگاه، معافیت از پرداخت هزینه غذا، فرصت‌های مطالعاتی، تغییر رشته و ارائه واحدهای بیشتر در حوزه آموزش به این دانشجویان می‌شود.

وی درباره اینکه آئین نامه دانشجوی سرآمد از چه زمانی اجرایی می‌شود گفت: از اول مهرماه در دانشگاه‌ها اجرایی خواهد شد، یعنی با امضای آئین نامه مذکور توسط وزیر علوم و ابلاغ شیوه نامه آن توسط رئیس سازمان امور دانشجویان، فرایند اجرایی شدن آن آغاز می‌شود.