حجت الاسلام حسن دهقانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طرح مسطورا در راستای تعامل و هم افزایی دستگاههای متولی در امر قرآن کریم شکل گرفت که باید تلاش کرد صدای قرآن کریم به سمع و نظر جوانان برسد.
وی تصریح کرد: در این طرح محوریت کار با سازمان تبلیغات، آموزش و پرورش، ارشاد و مجموعه اتحادیه مؤسسات قرآن کریم بود که تعامل و همکاری مناسبی در این راستا وجود دارد.
حجت الاسلام دهقان گفت: برنامههای جزخوانی ماه مبارک رمضان که نیز با همکاری اداره کل اوقاف، تبلیغات اسلامی، صدا و سیما استانداری و نمایندگی شورای عالی قرآن در استان رقم زده شد.
وی گفت: خوشبختانه طرح مسطورا به برکت ماه مبارک رمضان قابل توجه و به نحوی مطلوب در استان مرکزی آغاز و تداوم دارد و مقرر است این طرح طی ۳ سال استمرار داشته باشد و شاهد ثمرات و اثرات مثبت آن در کشور و به تبع آن در استان باشیم.
حجت الاسلام دهقان تصریح کرد: در دنیای کنونی رسانه مثبت و منفی بسیار زیاد شده است اما چنانچه به مفاهیم و آموزههای قرآن توجه ویژه داشته باشیم به موفقیت دست خواهیم یافت.
رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: باید تعامل و هم افزایی صورت گیرد که صدای قرآن در جامعه بهتر شنیده شود چرا که با این مهم رستگاری حاصل خواهد شد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر دشمن به شیوههای مختلف و با بهانههای مختلف با سرگرمیهای مختلف به نوعی پنبه در گوش جوانان فرو میکند از این رو وظیفه دلسوزان، علاقمندان و دستگاههای قرآنی رفع این موانع است.
وی گفت: چنانچه صدای قرآن به گوش جوانان برسد به تبع آن، فهم قرآن نیز تسهیل و عمل به قرآن شکل میگیرد و در نهایت یک جامعه دینی حول محور قرآن شکل خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: با شکل گیری جامعه قرآنی خطا، بزهکاری و مفاسد همچنین میزان درگیری و جرایم کاهش خواهد یافت.
رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اینکه پایینترین سطح درگیری و جرایم مربوط به قشر قرآنی است، گفت: قرآن میتواند جامعه را سالم و پاک و ایمن کند.