خدادادعزيزي مهاجم باتجربه تيم فوتبال پاس در پايان ديدار تيمش مقابل پرسپوليس در گفت و گوبا خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود: تيم ما در اين ديدار نشان داد كه بهتر از ساير تيم ها فوتبال بازي مي كند و مي تواند در صورت ادامه اين روند به عنوان قهرماني رقابتهاي ليگ برتر دست پيدا كند.
عزيزي ادامه داد : هر چند پرسپوليس هم يكي از بهترين بازيهايش را به نمايش گذاشت اما در پايان اين تيم پاس بود كه از موقعيت هاي پيش آمده بهتر استفاده كرد و توانست به هر سه امتياز اين ديدار دست پيدا كند. تيم ما با فوتبال منطقي و زيبايي كه به نمايش گذاشت ، مستحق اين پيروزي بود و به حقش هم رسيد.
مهاجم با تجربه تيم فوتبال پاس در مورد صحنه درگيري اش با عارف محمدوند گفت : به هر حال در جريان بازي فوتبال بوجود آمدن چنين درگيري هايي طبيعي است. درگيري من و محمدوند هم چيز خاصي نبود و خيلي زود به پايان رسيد.
خداداد عزيزي در پايان به شانس قهرماني تيم فوتبال پاس اشاره كرد و افزود: با توجه به رقابت سخت و نزديكي كه در بالاي جدول وجود دارد هنوز زود است كه بگوييم كدام تيم قهرمان مي شود اما پاس در ديدار با پرسپوليس نشان داد كه شخصيت و لياقت قهرماني دارد و مي تواند با ادامه اين روند به عنوان قهرماني سومين دوره رقابتهاي ليگ برتر دست پيدا كند.
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۸۲ - ۱۵:۰۸
پيروزي پر گل پاس مقابل پرسپوليس نشان داد كه اين تيم لياقت قهرمان شدن در رقابتهاي ليگ برتر را دارد.