یاسوج- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدرسه ۹ کلاسه چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رضا حسینی نیک در حاشیه کلنگ زنی مدرسه ۹ کلاسه در چاروسا افزود: این مدرسه با زیربنای هزار و ۳۰۰ متر مربع و محوطه سازی هزار و ۷۰۰ متر مربع و با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

وی کلنگ زنی این مدرسه را در راستای عدالت توسعه مراکز آموزشی عنوان کرد و ادامه داد: هم اکنون ۱۳۴ مدرسه سنگی، ۶۰ مدرسه کانکسی، ۶ مدرسه تخریب و بازسازی و ۱۵ مدرسه نیمه تمام در استان وجود دارد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تصریح کرد: ۳۶ مدرسه توسط سازمان نوسازی در استان ساخته می‌شود و مابقی نیز با کمک سایر نهادها مانند بنیاد علوی ساخته می‌شود.

وی اضافه کرد: تلاش می‌شود تا پایان فروردین ۱۴۰۴ عملیات اجرایی این مدارس آغاز شود که بتوانیم تا پایان سال جدید مدارس سنگی را تعیین و تکلیف کنیم.