رباط کریم- رئیس امور منابع آب رباط کریم و بهارستان از رفع تصرف بیش از ۴ هزار مترمربع از بستر رودخانه کرج در محله حصارک نسیم‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی توکلی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران از رفع تصرف بیش از ۴ هزار مترمربع از بستر رودخانه کرج در محله حصارک نسیم‌شهر خبر داد و گفت: این اقدام در راستای صیانت از منابع آبی و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز انجام شده است.

رئیس امور منابع آب رباط کریم و بهارستان با اعلام این خبر گفت: این تصرفات شامل دیوارکشی، حصارکشی، نهال‌کاری و استقرار یک کانکس نگهبانی بود که در عملیات اجرایی اخیر، به‌صورت کامل تخریب شد و کانکس مذکور نیز به پارکینگ تحت نظارت این امور منتقل شد.

توکلی با تأکید بر اهمیت حفظ حریم رودخانه‌ها افزود: برای جلوگیری از تکرار چنین تخلفاتی، گروه‌های گشت و بازرسی این اداره به‌طور مستمر در منطقه حضور دارند و در صورت مشاهده هرگونه ساخت‌وساز یا تصرف غیرمجاز، اقدامات قانونی لازم بلافاصله انجام خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حفظ بستر و حریم رودخانه‌ها یک ضرورت زیست‌محیطی و قانونی است و همکاری شهروندان در این زمینه می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از بحران‌های آبی و زیست‌محیطی داشته باشد.