تبریز - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز از بستری شدن "علی میرشفیعیان" کاپیتان این تیم در بیمارستان بر اثر خونریزی مغزی خبر داد.

فراز کمالوند در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز با اعلام این خبر در خصوص علت خونریزی مغزی میرشفیعی اظهار داشت: این بازیکن روز گذشته در دقیقه 90 از ناحیه سر به یکی از بازیکنان تیم ماشین سازی برخورد کرد که بلافاصله از طریق آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

وی افزود: پس از انتقال به بیمارستان طبق تشخیص پزشکان خونریزی زیرجلدی از ناحیه مغز روی داده که با نظر آنها این بازیکن بستری شد و هم اکنون نیز مداوای وی ادامه دارد.

سرمربی تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه حال عمومی میرشفیعیان رضایت بخش است، اظهار داشت: تشخیص دقیق عارضه میرشفیعیان پس از انجام سیتی اسکن مشخص می شود.