تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: به برکت نزول رحمت الهی و بارش باران در هفته‌های اخیر تالاب خشکیده "قره‌قشلاق" رنگ زندگی به خود گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، بیوک رئیسی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر تمام کانالها و زهکشی‌ها در مسیر تالاب و حتی مساحت وسیعی از تالاب پر آب شده است.

وی گفت: با احیای دوباره این تالاب، شمار دسته‌های انواع پرندگان مهاجر در این تالاب روز به روز در حال افزایش بوده و پرواز هزاران اردک و انواع غاز و پرندگان دیگر مناظر بی ‌بدیلی در منطقه به وجود آورده است.

رئیسی اظهار امیدواری کرد که با بالا بردن ضریب امنیت در منطقه شکار ممنوع و تالاب قره ‌قشلاق طی عملیات‌های مستمر، زمینه برای حضور پرندگان نادر میش مرغ مهیا شود.

تالاب و منطقه شکار ممنوع قره‌قشلاق با 48 هزار هکتار مساحت در بین رودخانه های دایمی «صوفی‌چای» و «زرینه‌رود» و در حاشیه جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه واقع است.

این تالاب به دلیل زیبایی و تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی، به عروس تالابهای شمال غرب کشور شهرت یافته است.

جاذبه های طبیعی بکر و دست نخورده همچنین تنوع گونه‌ های گیاهی، جانوری شامل آبزیان، پرندگان مهاجر و گرازهای پاکوتاه از جمله ویژگی‌های شناسنامه ‌ای تالاب قره‌قشلاق هستند که جایگاه این زیست بوم را در بین میراث زیستی کشور تحکیم کرده‌ اند.

تالاب قره ‌قشلاق هر سال در فصل سرما، مامن هزاران پرنده مهاجر است که از دور دستها به ویژه سرمای کشنده سیبری با خاطره خوش میزبانی سال های متمادی به این منطقه مهاجرت می‌کنند از این رو رقص فلامینگوها و درناها در آغاز سال شمسی همواره نوید زندگی و بهار را به مردم بومی منطقه و گردشگران داخلی و خارجی بازدیدکننده از تالاب هدیه می‌کند.