قم - دوره پیشرفته بدنسازی تخصصی ورزشی با تدریس نناد نیارادی مربی صربستانی بدنساز تیم ملی هندبال در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دوره ۳ روز پیشرفته بدنسازی تخصصی ورزشی با رویکرد ریکاوری، پیشگیری و آسیب‌شناسی ورزشی جمعه شب در قم به کار خود پایان داد.

این دوره آموزشی کم نظیر با حضور پروفسور نناد نیارادی مربی صرب بدنساز تیم ملی هندبال کشورمان به همت هیئت هندبال استان قم برگزاز شد و مربیان و ورزشکاران رشته هندبال و چند رشته دیگر از قم و دیگر استان‌ها در این کلاس حضور پیدا کردند.

دوره تئوری این کارگاه تخصصی در فرهنگسرای جوان قم برگزار شد و بخش عملی آن نیز به میزبانی پایگاه بدنسازی قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد و سالن بدنسازی مجموعه ورزشی الماس قم به انجام رسید.

هیئت هندبال استان قم در شرایطی این دوره آموزشی را برگزار کرد که ۲ هفته پیش نیز دوره دیگری تحت عنوان کارگاه پیشرفته دروازه بانی هندبال با حضور میلووان ارسگ مربی دروازه بانان تیم‌های ملی هندبال در قم برگزار شد.

کار با وزنه و تجهیزات بدنسازی، تمرینات تخصصی گرم کردن، شناسایی آسیب‌های معمول در ورزش و بررسی نمونه تمرینات استقامتی، قدرتی و سرعتی از جمله مباحث مطرح شده در این دوره بود.

در مراسم پایانی این کلاس بدنسازی، سید علیرضا طباطبایی رئیس هیئت هندبال استان قم و علی فره‌مند موحد پیشکسوت ورزشی قم با اهدای هدیه‌ای به رسم یادبود از حضور نناد نیارادی در قم تجلیل کردند ضمن اینکه مهدی رضایی دبیر هیئت هندبال استان قم سرپرستی این دوره آموزشی را بر عهده داشت.

برچسب‌ها