ساری - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در حال حاضر ۲۳ بیمارستان تابعه دانشگاه در سطح استان با ۴۸۴ تخت درمانی ویژه، خدمات درمانی به بیماران بستری ارائه می‌دهند.

قاسم جان بابایی در حاشیه عیادت و دیدار با جانبازان در مرکز نگهداری جانبازان استان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تخت‌های مراقبت ویژه در تمامی کشورها و در تمامی مقاطع زمانی از حساس‌ترین و استراتژیک ترین ظرفیت‌های خدمات درمان بستری محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: ۱۳ بیمارستان تابعه دانشگاه با ۱۹۸ تخت CCU،۱۷ مرکز درمانی با ۲۰۹ تخت ICU، هفت مرکز درمانی با ۶۵ تخت NICU و دومرکز درمانی با ۱۲ تخت PICU فعال و آماده خدمت هستند.

جان بابایی همچنین در بازدید از مرکز نگهداری جانبازان به گفتگو با آنان پرداخت و برای رفع مشکلات درمانی و پزشکی آنان برنامه‌ریزی کرد.

سلطان تویه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در حاشیه این دیدار با بیان اینکه در این دیدار یکی از جانبازان به برخی مشکلات فراروی جانبازان در استفاده از اماکن ورزشی نظیر استخرها اشاره کرد و خواستار رفع مشکلات شد گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز وعده داد تا مسائل مطرح‌شده از سوی واحد بهداشت محیط این دانشگاه پیگیری و بررسی شود.