نخستین مرحله واگذاری سهام عدالت در ساوجبلاغ با بهره مندی 5 هزار و 674 نفر از سکنه این شهرستان از سهام پایان یافت.

فرماندار ساوجبلاغ با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: کار واگذاری سهام بین این تعداد به مدت 10 روز ادامه داشت و طی اجرای مرحله نخست طرح خانوارهای تحت پوشش بهزیستی ، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بسیج از سهام عدالت بهره مند شدند.

سیدمحمد میربزرگی افزود: سقف در نظر گرفته شده برای هر خانوار 25 میلیون ریال است که این مقدار سهام بین تعداد افراد خانواده تقسیم می شود.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی توزیع سهام عدالت در این شهرستان پنج هزار نفر دیگر از سهام بهره مند می شوند که این سهام شامل روستائیان ، زوج های دانشجو، بیماران خاص، بازنشستگان ، زنان سرپرست خانوار، فرزندان ترخیصی از مراکز شبانه روزی، فرزندان بی سرپرست و بیماران ژنتیکی است .

میربزرگی یادآور شد: در مراحل دیگر اجرای طرح مطابق پیش بینی های انجام شده بیش از 80 هزار نفر از اقشار مختلف مردم در ساوجبلاغ از واجد شرایط دریافت سهام هستند.

وی تاکید کرد: این سهام تا دو سال قابل خرید و فروش نیست و پرداخت سود آن از تیرماه سال 86 آغاز می شود. شهرستان 230 هزار نفری ساوجبلاغ در 65 کیلومتری غرب استان تهران واقع شده است.