سنندج- رئیس دانشگاه کردستان، از برگزاری نخستین اردوی فرهنگی، تاریخی و تفریحی برای دانشجویان بین‌الملل این دانشگاه به مقصد استان همدان خبر داد.

عادل سی و سه مرده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی و آشنایی دانشجویان بین‌الملل با فرهنگ و تاریخ ایران، اردوی فرهنگی تاریخی و تفریحی به همت مدیریت امور بین‌الملل و معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان برگزار شد.

وی با اشاره به مشارکت ۴۳ نفر از دانشجویان بین‌الملل در این اردو بیان کرد: در این سفر، دانشجویان با فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی و پیشینه تاریخی غنی استان همدان آشنا شدند و از جاذبه‌های مهمی چون مجموعه گنجنامه، آرامگاه بوعلی‌سینا، باغ‌موزه دفاع مقدس و غار آبی علیصدر بازدید کردند.

رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: این اردو فرصتی برای تقویت ارتباطات فرهنگی و علمی میان دانشجویان بین‌الملل و ایران بود.