۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۵:۲۹

خدایی:

868 كيلومتر شبكه گذاري گاز در اردبیل اجرا شد/ گازرسانی به 52 درصد روستاها

868 كيلومتر شبكه گذاري گاز در اردبیل اجرا شد/ گازرسانی به 52 درصد روستاها

اردبیل – خبرگزاری مهر: مديرعامل شركت گاز استان اردبيل با اشاره به اجرای 868 کیلومتر شبكه گذاري گاز در این استان طی سال گذشته گفت: اردبیل در این زمینه جزو استان های برتر کشور بود.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز خدايي ظهر یکشنبه در جلسه توسعه گازرسانی به مناطق روستایی اردبیل اضافه کرد: با این میزان شبکه گذاری، 33 هزار مشترک در سال 91 به جمع مشترکان این شرکت اضافه شد.

به گفته وی از این تعداد، 21 هزار مشترك شهري و 12 هزار مشترك روستايي به شبکه گازرسانی کشور متصل شده و بدين ترتيب در سال 91 در مجموع 33 هزار مشترك در سطح استان از اين نعمت الهي بهره مند شدند.

مديرعامل شركت گاز استان یادآور شد: علاوه بر این در سال گذشته 35 واحد صنعتي در سطح استان به چرخه مشتركين گاز طبيعي پيوستند، که نشان از عزم جدي مجموعه شركت گاز به مقوله گازرساني به بخش مراكز توليدي است.

وي با اشاره به بهره مندي 100 درصدي شهرهاي استان از گاز طبيعي تاكيد كرد: با اتمام گازرساني به مناطق شهري جهت گيري شركت گاز استان به گازرساني به مناطق روستايي استان معطوف شده است.

خدایی با بیان اينكه تاكنون 371 روستاي استان از گاز طبيعي بهره مند شده و عمليات گازرساني به 137روستاي ديگر نيز در دست اجرا مي باشد، یادآور شد: تا پايان سال 91 بيش از 52 درصد از خانوار روستايي استان از اين نعمت الهي برخوردار شده اند.

وی از تسریع در گازرساني به روستاها خبر داد و از شهروندان استان اردبیل خواست تا با استفاده صحيح و ايمن از اين نعمت خدادادي از بروز حوادث ناگوار پيشگيري کنند.

کد مطلب 2053220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha