سید حسین میرشفیع در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق برنامه پنجم باید در سال 12 هزار راه روستایی احداث شود اما با شرایط بودجه امسال تنها 4 هزار کیلومتر راه روستایی محقق خواهد شد.
وی با اشاره به مشارکت روستاییان در بخش توسعه شبکه راه روستایی افزود: امروز آنچه که موجب موفقیت مسئولان در احداث و تعریض راه روستایی می شود، همکاری و مشارکت روستاییان در بخش های مختلف به ویژه آزادسازی حریم راهها است.
معاون راه روستایی وزارت راه و شهرسازی با بیان اجرایی شدن 4 هزار راه روستایی در استان مازندران عنوان داشت: در سال گذشته در این استان بیش از 200 کیلومتر راه روستایی اجرا شده که عملکرد مطلوبی به نسبت دیگر استان ها است.
وی افزود: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون خدمات قابل توجهی از سوی مسوولان نظام جمهوری اسلامی در مناطق روستایی صورت گرفته است.
میرشفیعی بیان داشت: امروز توسعه و پیشرفت آبادانی که در روستاها شاهد آن هستیم با قبل ازانقلاب اسلامی قابل قیاس نیست.
وی اظهار داشت: از مجموع 68 روستا و آبادی در بخش کجور کمتر از تعداد 10 روستا ممکن است از راه های روستایی مناسب برخوردار نباشند که با تدابیراندیشیده شده بزودی نسبت به رفع نقاط حادثه خیز و انجام روکش آسفالت این روستاها از جمله چورن، کندوسر، چمرکوه اقدام خواهد شد.


نظر شما