۲۳ تیر ۱۳۹۲، ۱۲:۵۳

رانش زمین به یک روستای سلماس خسارت زد

رانش زمین به یک روستای سلماس خسارت زد

ارومیه – خبرگزاری مهر: فرماندار سلماس گفت: رانش زمین موجب وارد شدن خسارت به یکی از روستاهای بخش کوهسار این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی نظری پیش  از ظهر یکشنبه در جریان بازدید از روستاهای خسارت دیده در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بارندگی های دو ماه اخیر سبب رانش زمین در روستای 40 خانواری سیوه دره در بخش کوهسار شده است.

وی افزود: رانش زمین باعث شده که به واحدهای مسکونی این روستا بین 20 تا 60 درصد خسارت وارد شود.

نظری با بیان اینکه این حادثه تاکنون تلفات جانی نداشته است اظهارداشت: با هماهنگی بخشداری کوهسار و تامین اعتبار از سوی بنیاد مسکن، مکان یابی جدید برای انتقال کامل این روستا به یک منطقه امن انجام شده و بزودی آغاز احداث واحدهای مسکونی جدید توسط اهالی روستا با کمک بنیاد مسکن شهرستان آغاز می شود.

همچنین بارش شدید تگرگ به همراه باران طی اواخر هفته گذشته موجب جاری شدن سیل در برخی مناطق روستایی بخش مرکزی شهرستان سلماس شد.

 بیش از یک هزار هکتار از اراضی زراعی و باغ های روستاهای مغانجوق، حبشی، وردان، هدر، حمزه کندی، شکریازی، برگشاد و صدقیان به میزان 35 تا 85 درصد در اثر این سیل خسارت دیدند.

کد مطلب 2096457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha