۱۲ مرداد ۱۳۹۲، ۹:۵۶

انگلیس اجازه خروج انگشتر «جین آستن» از سوی خواننده آمریکایی را نمی‌دهد

انگلیس اجازه خروج انگشتر «جین آستن» از سوی خواننده آمریکایی را نمی‌دهد

دولت بریتانیا تلاش می‌کند تا جلوی خروج انگشتر جین آستن توسط کلی کلارکسون خواننده آمریکایی از این کشور را بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، کلی کلارکسون خواننده آمریکایی که یک انگشتر نادر از جین آستن نویسنده کلاسیک بریتانیایی را خریداری کرده، قصد دارد تا آن را با خود به آمریکا ببرد.

کلی کلارکسون که در سال 2002 به عنوان خواننده برتر رقابت «آمریکن ایدل» برنده شد و به جرگه خوانندگان پیوست، این انگشتر را در حراجی سال یپش به قیمت بیش از 150 هزار پوند خرید.

اما اد ویزی وزیر فرهنگ بریتانیا تلاش می‌کند تا جلوی خروج این انگشتر را از کشور بگیرد.

این انگشتر یکی از سه جواهر به جای مانده و شناخته شده متعلق به جین آستن خالق رمان «غرور و  تعصب» است.

ویزی می‌گوید، می‌خواهد گنجینه ملی برای ملت حفظ شود.

این حلقه با یک ورقه مستند درباره آن، از طریق خانواده جین آستن (1817 ـ 1775) که بیشتر زندگی‌اش را در همپشایر گذراند به این حراجی راه یافت.

رکاب این انگشتر از طلاست و نگینی از فیروزه روی آن جا گرفته است. این حلقه از نظر ظاهری بسیار ساده و یادآور توصیفی است که ادموند، یکی از شخصیت‌های داستان «منسفیلد پارک» درباره یک انگشتر می‌کند.

این حلقه پس از درگذشت نویسنده مشهور دوره ویکتوریایی، اول به دست کاساندار خواهر جین آستن افتاد و او بعد آن را به زن برادرشان النور آستن در مراسم نامزدیشان اهدا کرد. این انگشتر در خانواده باقی ماند تا زمانی که کلارکسون از تگزاس موفق شد تا آن را در یک حراجی بخرد.

وزیر فرهنگ گفته است: زندگی جین آستن و مرگ زودهنگام او به این معنی است که هر شیئی مرتبط به وی از هر نوع که می‌خواهد باشد، چیز نادری است و به همین دلیل من امیدوارم خریداران بریتانیایی وارد میدان شوند و با خرید این انگشتر آن را در کشور برای مردم حفظ کنند.

دولت تا 30 دسامبر را به عنوان زمان برای ورود خریداران بریتانیایی به این عرصه اعلام کرده و اگر تا آن زمان خریداری نتواند نظر خریدار فعلی را جلب کند، او اجازه خروج این انگشتر از کشور را به دست می‌آورد.

این حلقه یکی از چهار گنجینه ملی است که اخیرا خروج آن از کشور توسط دولت ممنوع شده است.

ماشین مسابقه سر هنری برکین یکی دیگر از این اقلام است که اگر پیشنهادی بیش از 5 میلیون پوند برای آن ارایه نشود، خریدار آن سوی آبها می‌تواند آن را از کشور خارج کند.

آرشیو نامه‌های ژنرال وولف و مجموعه‌ای از مستندات مربوط به شمال استرالیا در میانه قرن نوزدهم از دیگر اقلامی هستند که خروجشان فعلا از کشور ممنوع اعلام شده است.

کد خبر 2108799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha