۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۸:۰۷

حجت الاسلام حسيني شاهرودي:

اسلام به بحث سلامت نگاه ویژه ای دارد/عمل به دستوران ديني مانع ابتلا به بيماري هاي مختلف مي شود

اسلام به بحث سلامت نگاه ویژه ای دارد/عمل به دستوران ديني مانع ابتلا به بيماري هاي مختلف مي شود

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: در دین اسلام نگاه خاصی به بحث سلامت جسم و روح شده و نیاز است در جامعه به این مهم توجه بیشتری صورت گيرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی بعد از ظهر یکشنبه در مراسم روز بزرگداشت پزشک اظهار داشت: خداوند متعال مقوله سلامت را یکی از الزامات انسان قرار داده و بر حفظ آن با رعایت دستوراتی در خصوص تغذیه تاکید دارد.

وی افزود: ابوعلی سینا و رازی علاوه بر اینکه دو پزشک حاذق بودند بلکه دو دانشمند و فیلسوف آشنا به مسائل دینی و اسلام بودند و در حال حاضر به عنوان سند افتخار ایرانیان در جهان شناخته شده هستند.

نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: این دو پزشک در زمینه دینی عالم بودند و این توجه دین اسلام به سلامت انسان ها را از دین اسلام می رساند.

حجت الاسلام حسینی شاهرودی با بیان اینکه تمامی اقدامات انسان ها بر اساس فکر و اندیشه است، یادآور شد: اگر فکر و اندیشه در حوزه سلامت و درمان مورد استفاده قرار نگیرد، با مخاطراتی روبرو شده و جبران آن سنگین است.

وی با اشاره به اینکه تمامی کارهای از روی حکمت است و افرادی که در این مسیر اقدام می کنند حکیم هستند و مردم برای رفع مشکلات به آنها مراجعه می کنند، بیان کرد: خداوند مقوله سلامت را یکی از الزامات انسان قرار داده است و بر حفظ آن با رعایت یک سری مسائل در زمینه تغذیه و خوراک تاکید شده است.

نماینده ولی فقیه در کردستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از نظر علمی ثابت شده که اگر توصیه های دینی به طور کامل رعایت شوند، از بسیاری از بیماری ها جلوگیری و پیشگیری می شود.

حجت الاسلام حسینی شاهرودی افزود: پیش از انقلاب و پس از آن در اوایل انقلاب بیشتر پزشکان حاضر در کشور پزشکان خارجی بودند اما امروز شاهد هستیم در این حوزه ایران اسلامی با پیشرفت های بسیاری مواجه شده و می تواند به دنیا علم خود را صادر کند.

در پایان این مراسم از تعدادی از پزشکان و پرستاران نمونه بیمارستان بعثت سنندج تجلیل شد.

کد مطلب 2122694

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha