۱۰ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۱۴

کیانی:

جشنواره آشپزی ایرانی و اسلامی ویژه دختران در شهرستان سامان برگزار می شود

جشنواره آشپزی ایرانی و اسلامی ویژه دختران در شهرستان سامان برگزار می شود

سامان - خبرگزاری مهر: کارشناس امور بانوان فرمانداری شهرستان سامان از برگزاری شش عنوان برنامه در دهه کرامت در این شهرستان خبر داد و گفت: جشنواره آشپزی ایرانی و اسلامی ویژه دختران در شهرستان سامان برگزار می شود.

راضیه کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شش عنوان برنامه در دهه کرامت در این شهرستان برگزار می شود، اظهار داشت: عمده برنامه های که دهه کرامت برگزار می شود عبارتند از جشنواره آشپزی ایرانی و اسلامی ویژه دختران و برگزاری جشن ویژه دهه کرامت با موضوع سبک زندگی دختر ایرانی و اسلامی برگزار می شود.

وی با اشاره بر اینکه ختم صلوت خاصه امام رضا(ع)، پیاده روی عمومی، برگزاری جشن ویژه در دهه کرامت در روستاهای شهرستان از دیگر برنامه های  دهه کرامت در این شهرستان است، بیان داشت: هدف از برگزاری این برنامه ها ایجاد شور و نشاط در بین دختران جوان شهرستان، شناساندن ویژیگی شخصیتی حضرت معصومه (ع)، تبین شخصیت حضرت معصومه و امام رضا (ع)  عنوان کرد.

کیانی با بیان اینکه انجام برنامه ها باهمکاری ادارات و ارگان های و نهاد ها و کانون ها برگزار می شود، اذعان داشت: جشنواره آشپزی ایرانی و اسلامی در20 شهریور ماه و جشن ویژه دختران 24 شهریور ماه برگزار می شود.   

کد مطلب 2127136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha