۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۵۹

حجت الاسلام سروستانی:

تقویت مبانی اعتقادی مهمترین عامل ارتقای سلامت روانی و اجتماعی است

تقویت مبانی اعتقادی مهمترین عامل ارتقای سلامت روانی و اجتماعی است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت: تقویت مبانی اعتقادی مهمترین عامل ارتقای سلامت روانی و اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی در نشست با رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با اشاره به شرایط ویژه نیروی انسانی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی اظهار داشت: تقویت مبانی دینی و اعتقادی مهمترین عاملی است که می تواند باعث ارتقاء و بهبود سلامت روانی و اجتماعی این مجموعه باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با اشاره به نقش حیاتی معنویت در جلوگیری از بروز آسیب های اجتماعی و کسب موفقیت نهایی اظهار داشت: رزمندگان اسلام در دفاع مقدس سختی ها را در بدترین شرایط با قدرت معنویت و توکل و توسل تحمل کردند و در نهایت به پیروزی رسیدند.

وی در نشست با ثامر نصاری، رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی اضافه کرد: معنویت مهمترین عامل کسب موفقیت است و در انجام هر کاری در صورت داشتن رویکرد معنوی تمام مشکلات قابل تحمل بوده و در نهایت موفقیت حاصل می شود.

حجت الاسلام سروستانی در این دیدار افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر آمادگی هم افزایی، همفکری و همکاری با شرکت زاگرس را در طرح های اعزام روحانی اقماری ده روزه به طور ثابت در طول سال و اعزام سخنران به مناسبت های ملی و مذهبی را از زمینه های همکاری دو طرف عنوان کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر ادامه داد: برگزاری دوره های آموزش قرآن کریم ویژه کارکنان و خانواده های آنان و دوره های ضمن خدمت در حوزه دین ویژه کارکنان و صدور گواهی نامه معتبر پایان دوره از موارد مورد نظر برای همکاری دو مجموعه است.

وی تصریح کرد: برگزاری محافل انس با قرآن ویژه کارکنان و خانواده های آنان و تشکیل کارگاه های آموزشی مقابله با آسیب های اجتماعی و نحله های انحرافی در جهت تحکیم مبانی دینی از محورهای مناسب برای اجرای طرح های فرهنگی در این شرکت محسوب می شوند.

مبلغان مرزداران اندیشه های دینی و فرهنگی جامعه هستند

رئیس اداره تبلیغات اسلامی دیلم اظهار داشت: ماهواره ها و ویدئوها چشم های ناپاک قرن بیستم هستند که به‌عنوان خطری نابود کننده، فرهنگ و مبانی دینی ما را مورد حمله قرار داده اند و تبلیغات ما باید علاوه بر تعلیم مفاهیم و تعالیم مذهبی و دینی در پی خنثی کردن آثار شوم این پدیده ی فرهنگ برانداز باشد.

حجت‌الاسلام عبدالکریم جمالی گفت: در جامعه ی کنونی بشری به علت گسترش ارتباطات و سهولت دست یابی به اندیشه های به ظاهر منطقی غرب و پیشرفت سریع تکنولوژی در جوامع گوناگون و در نتیجه مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفتن کشورهای جهان سوم و در حال توسعه مبلغان دینی به‌عنوان مرزداران اندیشه های دینی و فرهنگی باید خود را به سلاح علم و دین مجهز کنند.

وی گفت: آگاهی از ابزارهای تبلیغ و جدیدترین شیوه ها و روش ها به مبلغان این امکان را خواهد داد که افزون بر هدایت جامعه ی اسلامی به سوی سعادت و سلامت دینی از ورود افکار و اندیشه هایی که بر مبنای دین گریزی و یا دین ستیزی است ممانعت به عمل آورند.

پاسخ به شبهات مهمترین تکلیف امروز روحانیت است

 رئیس اداره تبلیغات اسلامی دیلم در این نشست اظهار داشت: در فضایی که شبهات خیلی سریع منتقل می شوند و بعضاً از دهان دشمنان دین به گوش مسلمانان می رسد لازم است که این شبهات البته به همراه پاسخ های شان از زبان روحانیون مطرح شوند چرا که در بسیاری از مواردکسانی که شبهه ای می شنوند دیگر به دنبال شنیدن پاسخ آنها نرفته و به همین لحاظ بهتر است با طرح پیشاپیش شبهات و پاسخهای شان، ایشان را واکسنه نماییم و چه بسا که همان افراد نیز شبهه ی اطرافیان شان را در مواقع حساس پاسخ گویند.

حجت‌الاسلام عبدالکریم جمالی گفت: اگر روحانیون ما روی منبر بنشینند و منتظر بمانند شبه مندان برای طرح شبهات شان به ایشان مراجعه کنند عملاً کار چندانی از پیش نخواهند برد و پاسخگویی به شبهات تنها وقتی میسر است که روحانیون ما شخصاً به اجتماع مردم و جوانان ورود کنند و منتظر نمانند.

وی گفت: شبهات نه تنها احکام فقهی و فروع دین را بلکه اصول دین مسلمین را نیز هدف قرار داده اند و در این میان شناسایی شبهات رایج و ارائه ی پاسخ های علمی و جامع وظیفه و مهمترین تکلیف روحانیون در جامعه است.

کد مطلب 2350097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha