۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۹:۵۹

کشاورزعنوان کرد:

اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر مشکلات واکسینه می‌کند

اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر مشکلات واکسینه می‌کند

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اقتصاد مقاومتی راه واکسینه شدن اقتصاد کشور و همچنین توجه به تولید داخل و توان داخلی در اقتصاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کشاورز بعدازظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه بالا بودن نرخ تورم و کاهش رشد اقتصادی را بیماری دو سال اخیر اقتصاد ایران عنوان و اظهار کرد: در اقتصاد پویا تورم وجود دارد اما نرخ آن معقول و منطقی است، در حالی که تورم در اقتصاد ایران به حدود 45 درصد رسیده بود.

وی افزود: مطابق برنامه پنجم توسعه نیز باید رشد اقتصادی به عدد هشت درصد می‌رسید که این شاخص در سال 92 به منفی هشت درصد رسیده بود که با سیاست های دولت تدبیر و امید وضعیت کمی بهتر شده و رشد اقتصادی در حدود منفی دو درصد است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اگرچه در کنترل تورم سیاست های دولت تا حدودی موفق بوده است اما در حال حاضر بیماری دیگری به نام رکود دامن گیر اقتصاد کشور شده است.

وی شرایط اقتصادی در سال‌های 91 و 92 را مطابق با اسناد بالادستی ندانست و عنوان کرد: این شرایط اقتصادی که در این سال‌ها وجود داشت شرایط مطلوبی برای اقتصاد نبود، که البته شرایط اقتصاد بین المللی و تحریم ها نیز در آن بی تاثیر نبوده است.

کشاورز خاطر نشان کرد: نام گذاری چند سال اخیر به نام یکی از ابعاد اقتصاد از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان از نیاز به توجه ویژه به اقتصاد دارد که فرمول این توجه نیز اقتصاد مقاومتی است.

کشاورز رشد اقتصادی مناسب را همراه با ثبات دانست و خاطر نشان کرد: در یک برهه ای از گذشته پول ملی کم ارزش و فاقد ارزش شده بود که رهبر معظم انقلاب در اقتصاد مقاومتی بر افزایش ارزش پول ملی تاکید دارند.

وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی راه واکسینه شدن اقتصاد کشور و همچنین توجه به تولید داخل و توان داخلی در اقتصاد است پس این نوع اقتصاد باید محور هرکاری در این زمینه باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به اینکه نیاز به یک تغییر نگرش کلی در پرداخت مالیات است، افزود: باید به دنبال خلق درآمدهای جدید در استان باشیم چرا که به هر میزان در استان وصول درآمد داشته باشیم براساس آن و تا چندین برابر بیشتر از درآمدهای وصولی از اعتبارات ملی به استان تخصیص می یابد.

کشاورز تصریح کرد: در چهار استان کشور شامل کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، سیستان و بلوچستان و لرستان، هزینه ها بیشتر از درآمدهاست و برای جبران مازاد هزینه از درآمدهای ملی به این استان ها اختصاص می یابد.

وی سهم مالیات را از درآمدهای استان، 78 درصد دانست و گفت: تنها 22 درصد از درآمدهای کهگیلویه و بویراحمد از سایر درآمدهاست که  نیاز است که به دنبال خلق درآمدهای جدید باشیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه مدیریت نظام بودجه ای استان بر عهده این سازمان است، افزود: ماهانه 440 میلیارد ریال به کارکنان دستگاه های دولتی کهگیلویه و بویراحمد حقوق پرداخت می شود.

کشاورز اظهار داشت: مصرف بهینه منابع بر عهده این سازمان است و اولین ایستگاه کنترل منابع مالی در ادارات قبل و حین هزینه بر عهده ذیحسابان ادارات است که دقت ذیحسابان باعث کاهش مسائل و مشکلات مالی می شود.

کد خبر 2360745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha