۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳

معاون سیف به مهر اعلام کرد:

نمی‌توانیم لیزینگ‌ها را به نرخ‌های سود پائین محکوم کنیم/ فعالیت چراغ خاموش واسپاری‌ها

نمی‌توانیم لیزینگ‌ها را به نرخ‌های سود پائین محکوم کنیم/ فعالیت چراغ خاموش واسپاری‌ها

معاون نظارتی بانک مرکزی با اعلام اینکه نمی‌توانیم لیزینگ‌ها را به نرخ‌های سود پائین محکوم کنیم و در این صورت یا تخلف می‌کنند و یا محکوم به نابودی می‌شوند، از پس گرفتن تقاضاهای تاسیس لیزینگ‌ها خبرداد و گفت: باید به داد این صنعت برسیم و پس از ادامه حیات به فکر نظارت آنها باشیم.

حمید تهرانفر در گفتگو با مهر در مورد افزایش نرخ سود تسهیلات لیزینگ ها در شورای پول و اعتبار به 22 درصد گفت: شرکت های لیزینگ هم اکنون در وضعیتی هستند که باید در ابتدای کار به وضعیت آنها رسیدگی کرد تا از مشکلاتی که گرفتار آن هستند، رهایی یابند.

معاون نظارتی بانک مرکزی در مورد وضعیت فعلی صنعت لیزینگ در کشور ادامه داد: اینگونه نیست که لیزینگ ها محکم و استوار در حال فعالیت باشند و بانک مرکزی هم نظارت خود را بر آنها تشدید کند، صنعت لیزینگ کشور در حال از بین رفتن است و نمی توانیم آنها را به نرخ سود پائین محکوم کنیم. 

وی با بیان اینکه با محکوم کردن لیزینگ ها به اعمال نرخ های سود پائین، آنها یا باید برای ادامه حیات تخلف کنند و یا اینکه به فعالیت خود خاتمه دهند، عنوان کرد: در هر دو صورت یعنی اعمال نرخ های سود پائین یا انجام تخلف، لیزینگ ها محکوم به نابودی هستند.

این مقام مسئول در بانک مرکزی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی باید به نحوی عمل کند که شرایط آنها را با ضوابط مورد نیاز تطبیق دهد تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند، تصریح کرد: پیش از این تعداد تقاضاهای راه اندازی لیزینگ های جدید روی میز بانک مرکزی زیاد بود، اما هم اکنون بسیاری از آنها تقاضاهای خود را پس گرفته اند و شرکت های لیزینگی که هم اکنون فعال هستند به صورت چراغ خاموش ادامه کار می دهند.

تهرانفر با اشاره به اخباری که در رسانه ها از جمله رسانه ملی در مورد فعالیت برخی لیزینگ ها و کلاهبرداری هایی که توسط برخی از آنها صورت گرفته است، گفت: اینها لیزنگ های واقعی دارای مجوز از بانک مرکزی، نیستند بلکه شرکت های کلاهبرداری هستند که نیروی انتظامی مانع فعالیت آنها می شود و فعالان آنها را دستگیر می کند.

وی اضافه کرد: این در حالی است که شرکت های لیزینگ دارای مجوز و واقعی، فعالیتشان کم نور شده و باید به آنها برای خروج از این وضعیت کمک شود و به داد این صنعت برسیم و پس از ادامه حیات به فکر نظارت آنها باشیم.

کد خبر 2318347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha