۱۴ مرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۰

ملایی خبر داد:

پرداختن به بحران آب در پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات

پرداختن به بحران آب در پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیرعامل کانون حسنات با ابراز امیدواری از برگزاری پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات در اسفندماه سال جاری گفت: پرداختن به بحران آب و مسئله خشکی زاینده رود که حیات تمدن کهن اصفهان را مورد تهدید قرار داده است یکی از محورهای پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ملایی صبح امروز در آیین تجلیل از خبرنگاران و مطبوعات محلی اصفهان به مناسبت روز خبرنگار اظهار داشت: باور دارم که روزنامه ها و وسایل ارتباط جمعی در تمام امور بسیار تأثیرگذار هستند.

وی با بیان اینکه قطعاً حرفه خبرنگاری از مشاغل بسیار سخت در تمام دنیا است، افزود: در هر کجای دنیا جنگی رخ دهد این خبرنگاران هستند که اخبار آن را به گوش جهانیان می رسانند و گرچه حضور آنها در صحنه با تلفات و جراحاتی نیز همراه بوده است اما هیچ گاه صحنه را ترک نکرده اند.

مدیرعامل کانون حسنات با اشاره به نقش خبرنگاران در به تصویر کشیدن جنایات غزه گفت: به دلیل عدم اجازه برای حضور کامل اصحاب رسانه در فلسطین تنها بخش کوچکی از جنایات به تصویر درآمده است و به یقین پوشش کامل خبری این موضوع باعث واکنش های متفاوتی در دنیا خواهد شد.

وی در ادامه با تقدیر از حضور فعال خبرنگاران برای پوشش اخبار جشنواره ملی حسنات به برنامه های کانون فرهنگی حسنات اشاره کرد و بیان داشت: فعالیت های این کانون در طول سال بیشتر در زمینه های فرهنگی است که از شاخص ترین آنها برگزاری جشنواره ملی حسنات است.

ملایی با اشاره به برگزاری سلسله برنامه های گوهر معرفت به شکل ماهیانه تصریح کرد: در این برنامه که به شکل ماهیانه برگزار می شود مباحث ارزشمند و منحصر به فردی درباره فرهنگ و اندیشه با استفاده از دانشمندان و صاحب نظران کشوری مطرح شده که در کشور کم نظیر است.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از کارهای کانون در زمینه صندوق های قرض الحسنه است که اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی، مسائل مالی و حقوقی، کامپیوتر و اینترنت و موارد مورد نیاز برای اعضاء شده است و برگزاری مراسم تجلیل از دانش آموزان خانواده بزرگ حسنات نیز از جمله این موارد بوده است.

رسالت فرهنگی رسانه ها در احیای زاینده رود

مدیرعامل کانون حسنات با اشاره به  اینکه برای انتقال مفاهیمی فرهنگی به جامعه نیازمند همکاری رسانه هاست، به رسالت فرهنگی رسانه ها در احیای زاینده رود اشاره کرد و ابراز داشت: بحران آب مسئله مهمی است که می تواند هر روز بر روی تلکس خبرگزاری ها قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: شاید ما هر روز از دیدن زاینده رود خشک متاثر شویم اما ابعاد این فاجعه زیست محیطی بسیار مهم تر از ظاهر خشک این رودخانه است.

ملایی تاکید کرد: اگر به تمدن های بزرگ جهان همچون مصر بنگریم متوجه این نکته اساسی می شویم که تمامی تمدن های بزرگ جهان در کنار رودخانه شکل گرفته است و بر همین مبنا اگر در اصفهان نیز تمدنی شکل گرفته مربوط به زاینده رود است.

وی ادامه داد: اگر به دلیل ضعف مدیران اجرایی کشور این مشکل رفع نشود این تمدن کهن نیز سیر قهقرایی را پیموده و در نهایت با مهاجرت مردم نابود خواهد شد.

مشاور سابق استاندار اصفهان با اشاره به فعالیت های خود در این زمینه اذعان داشت: در سال های 80 طی جلسه ای این هشدار را دادم که برداشت های خلاف از حوضه زاینده رود در آینده نزدیک منجر به خشک شدن این رودخانه می شود که این اتفاق رخ داد.

طومار مدیران سابق اصفهان به وزیر نیرو بدون جواب مانده است

وی افزود: طی ماه های گذشته طوماری تنظیم کردیم که 170 نفر از مدیران سابق استان نظرات بسیار کارشناسی شده درباره آب اصفهان به جهانگیری وزیر سابق ارائه کردند که محور خبرگزاری ها قرار گرفت اما هنوز جوابی درباره آن دریافت نکرده ایم.

ملایی با تاکید دوباره بر نقش رسانه ها درباره مسئله آب تصریح کرد: لازم است هر روز و هر روز مطلبی درباره آب بر تلکس خبرگزاری ها قرار بگیرد تا این موضوع در میان مسایل کشور گم نشود و به ویژه اینکه با این کارهای فرهنگی توجه مردم را به این مسئله جلب کنیم تا همان قدر که برای مسایلی همچون فوتبال ارزش قائل هستند پیگیری مسئله آب نیز از دغدغه های روزانه آنها قرار گیرد.

وی افزود: برای احیای دریاچه ارومیه دولت ستادی تشکیل داده است و حتی یونسکو نیز به عنوان میراث دار بشری وارد این قضیه شد و بر این مبنا ما نیز پیشنهاد کرده ایم که پیش از نابودی تمدن کهن اصفهان، ستادی برای رفع بحران مشکلات زاینده رود تشکیل و راهکارهای مناسب را دنبال کند.

نقش یونسکو در احیای زاینده رود تمدن ساز

رئیس سابق شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: درباره این موضع نیز یونسکو می تواند حضور فعال داشته باشد چراکه دوام پل های تاریخی اصفهان بسته به حیات زاینده رود است ضمن اینکه خود رودخانه نمادی از تمدن پایتخت فرهنگی جهان اسلام است که دوام این شهر به آن بستگی دارد.

وی تاکید کرد: متأسفانه حساسیت های نادری ایجاد شده است که فارغ از مسایل فنی و کارشناسی است و مفاهیم نادرستی درباره غارت آب آنها در ذهن عوام مردم جای گرفته است اما دغدغه ما این است که آب نیز همانند نفت ملی است.

مشاور سابق استاندار اصفهان با اشاره به اینکه طی 15 سال آینده آب آشامیدنی اصفهان یزد و کرمان دچار مشکلات جدی خواهد شد، اظهار داشت: حتی اگر تونل گلاب و بهشت آباد تکمیل شود سال ها طول می کشد تا به بهره برداری برسد. بنابراین باید هرچه سریع تر و تا قبل از بحران آبی اصفهان آغاز شود.

ملایی بیان داشت: به عنوان یکی از مسئولان این شهر منتظر هستم تا سفر رئیس جمهوری به چهارمحال انجام شود آنگاه نتیجه ملاقات خود را با مدیران ارشد کشور در اختیار رسانه ها قرار می دهم ضمن اینکه این مسئله در محافل نیز به شکل جدی دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه ترویج دغدغه فرهنگی همچون آب به عنوان مسئله ای ملی اهمیت دارد، بیان داشت: تأمین آب شرب سالم مردم اصفهان و جاری کردن آب در زاینده رود خود یکی از برترین حسناتی است که می تواند توسط متولیان فرهنگی رواج پیدا کند.

مدیر عامل کانون فرهنگی حسنات با ابراز امیدواری از برگزاری خوب پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات گفت: مسئله آب را به عنوان یکی از محورهای پنجمین جشنواره حسنات در کنار موضوعاتی همچون وقف قرار خواهد گرفت.

کد خبر 2343671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha