۱۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۲۳

پرداخت وام به مراکز رشد دانشگاه امیرکبیر از فردا

پرداخت وام به مراکز رشد دانشگاه امیرکبیر از فردا

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:معاونت علمی می تواند از فردا تا دو میلیارد تومان را به مراکز رشددانشگاه امیرکبیر اعطا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری در نشست و بازدید از دانشگاه امیرکبیر گفت: بدنه دانشگاه امیرکبیر تاکنون ارتباطی با سیستم معاونت علمی و فناوری نداشته و باید هرچه زودتر این همکاری شکل بگیرد.

وی در خصوص مسائل پژوهشی عنوان کرد: دانشگاه امیرکبیر باید زمینه سازی برای استفاده از تسهیلات 5درصد از بودجه پژوهشی را ایجاد کند.

وی اظهار داشت:معاونت علمی و فناوری در بحث مراکز رشد آمادگی دارد تا 2میلیارد تومان وام قرض الحسنه به این مراکز را اعطا کند و از همین فردا امکان پرداخت این وام وجود دارد.

ستاری در خصوص ساختمان فناوری  یازده طبقه درحال ساخت دانشگاه امیر کبیر اذعان داشت: از آنجایی که دانشگاه، توانایی ساخت 6 طبقه این ساختمان را ندارد، معاونت علمی می تواند در این خصوص دانشگاه را حمایت کند.

معاون علمی و فناروی افزود: برای تاسیس مرکز نوآوری در دانشگاه امیر کبیر باید صحبت هایی با صندوق پژوهش ها و نوآوری صورت گیرد، چراکه هنوز ارتباط ساختاری با این صندوق در دانشگاه امیر کبیر وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه تجاری سازی از مباحث مهمی است که باید از همین امروز شروع شود، اظهار داشت: متاسفانه از دانشگاه امیر کبیر با وجود 14هزار دانشجو تنها 18 نفر عضو بنیاد ملی نخبگان هستند ولی پتانسیل بالایی از این منظر دارد.

ستاری با بیان اینکه آیین نامه جدید نخبگان بر دانشجویان دکترا و ارشد تمرکز دارد، افزود: بورس یک ساله نخبگان از ماه آینده ابلاغ می شود و بنیاد ملی نخبگان آمادگی دارد 50سهمیه ارشد و دکترا را برای دانشگاه امیرکبیر بگذارد تا ارتباط دانشگاه امیرکبیر با معاونت علمی افزون تر شود.

ستاری با بیان اینکه ثبت پتنت تا سقف 30 میلیون تومان است، اظهار داشت: هزینه ثبت پتنت نیز به عهده معاونت علمی است و باید دانشگاه با صندوق پژوهشگران نیز ارتباط خود را آغاز کند که ماهم  در این جهت هیچ منعی نداریم.

وی افزود: تمرکز معاونت علمی و فناوری بیشتر بر روی ثبت پتنت است تا مقاله.

ستاری با بیان اینکه بیشتر مشکلات دانشگاه امیرکبیر قابل حل است، خاطر نشان کرد: کم کردن تست های بالینی یکی از مباحث  مطرح در سفر من به روسیه بوده  که 7 دارو در مرحله تست بالینی هستند که اگر این به خوبی پیش برود، 30 میلیون دلار بازار فروش خواهد داشت.

وی افزود: در معاونت علمی و فناوری صادرات نرم افزار را داریم که اگر دانشگاه به معاونت نزدیکتر شود مشکلات در این زمینه برطرف می شود.

کد خبر 2413710

برچسب‌ها