۱۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۱۸

وکیلی:

توجه ای به بودجه و نیروی انسانی شهرستانهای جدید استان سمنان نشده است/200 روستا خالی از سكنه

توجه ای به بودجه و نیروی انسانی شهرستانهای جدید استان سمنان نشده است/200 روستا خالی از سكنه

سمنان - خبرگزاری مهر: استاندار سمنان با اشاره به اينكه در دولت گذشته تعداد شهرستان‌هاي استان سمنان 100 درصد افزايش يافته است، گفت: تعداد شهرستان‌ها دو برابر شده اما هيچ بودجه‌ و نيرويی انسانی اضافه نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی صبح شنبه در نشست شورای اداری استان سمنان در سالن مطهری سمنان با بیان اینکه این استان چند سال گذشته فقط چهار شهرستان داشت که در دولت گذشته، چهار شهرستان مهدیشهر، آرادان، سرخه و میامی به آن اضافه شد ادامه داد: سوال ما این است که ۱۰۰ درصد به شهرستانهای این استان اضافه شد ولی چقدر و چند درصد به اعتبارتمان افزوده شد.

وی با بیان اینکه برای جابجایی کارمندان از شهرستانهای دیگر به شهرستانهای تازه تاسیس راهکار قانونی نداریم، اظهار داشت: فرمانداران شهرستانهای موجود از گذشته نیز ادعای کمبود نیرو دارند.

نشست شورای اداری استان سمنان

آمادگي سمنان براي اجراي طرح درآمد هزينه در بودجه‌هاي استاني

مقام عالی دولت در استان سمنان با اشاره به پیامدهای اجتماعی ایجاد شهرستانهای جدید در استان، گفت: مردم این مناطق خواسته به حق دارند که دستگاه های اجرایی مهم و زیربنایی داشته باشند.

وکیلی همچنين از آمادگي استان سمنان براي اجراي طرح درآمد هزينه در بودجه‌هاي استاني خبر داد و گفت: این استان آمادگي دارد در بودجه سال ۹۴، درآمد هزينه‌اي اقدام كند، يعني استان خود درآمد تأمين كند و اقدام به هزينه کرده، دولت تنها زيرساخت‌ها را تأمين كند.

وی با اشاره به اينكه ۲۰۰ روستاي استان سمنان خالي از سكنه شده است، گفت: اگر معيشت، اقتصاد و امنيت شغلي روستاييان فراهم شود، جمعيت در روستاها مي‌ماند و اقدام به مهاجرت نمي‌كند.

وکیلی با بیان اینکه ۸۵ درصد بودجه نظام جمهوری اسلامی کشوری و فقط ۱۵ درصد آن استانی است، اضافه کرد: از ۱۵ درصد اعتبار استانها نیز ۸۰ درصد آن تکلیفی است و شورای برنامه ریزی استانها فقط اختیار کمتر از پنج درصد اعتبارات را دارند.

۸۰۰ میلیارد ریال برای استان سمنان مازاد درآمد در نظر گرفته شد

مدیرکل دفتر بودجه و برنامه ریزی استانداری سمنان نیز در این نشست به وضعیت اعتباری این استان اشاره کرد.

رقیه نانگیر با بیان اینکه امسال ۸۰۰ میلیارد ریال برای استان سمنان مازاد درآمد در نظر گرفته شده است، افزود: از سه هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال درآمد تکلیفی تعیین شده برای این استان در سالجاری، فقط اجازه مصرف یک هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال داده شده است.

وی تلاش نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی به منظور ایجاد ارتباط منطقی بین درآمد وهزینه استانها را خواستار شد

غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شوراي اسلامي و علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست حضور داشتند.

 

 

 

 

کد خبر 2413798

برچسب‌ها