۲۲ آبان ۱۳۹۳، ۱۵:۰۷

محبی:

رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک در صورت تصویب نهایی ادغام می شوند

رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک در صورت تصویب نهایی ادغام می شوند

تبریز- خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر آموزش دوره ی اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک در صورت تصویب نهایی ادغام می شوند و رشته جدیدی به نام علوم پایه ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عظیم محبی ظهر پنج شنبه در اولین گردهمایی نمایندگان معلمان مدارس نواحی پنجگانه تبریز اظهار داشت: با سیاست های ویژه کمیته بررسی هدایت تحصیلی و رشته های تحصیلی مقرر شده که دو رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک ادغام و رشته جدیدی به نام علوم پایه ایجاد شود.

وی ادامه داد: این تصمیم پس از کارشناسی های فراوان و در نظر گرفتن جوانب متفاوت گرفته شده است و در صورتی که به تصویب برسد می تواند راهگشای برخی مشکلات تحصیلی باشد.

محبی افزود: همچنین در نظام جدید آموزشی، سال اول رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش بصورت مشترک خواهند گذراند.

وی در ادامه به طرح ساعات درسی ۵۰ دقیقه ای گفت: این طرح طبق قانون برنامه ملی درس در نظر گرفته شده و باید زمینه را برای اجرای بهتر این قانون آماده کنیم و تمامی مسئولان مربوطه در خصوص اجرای هر چه بهتر این طرح تلاش کنند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره ی اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به تلاش بالای آموزش و پرورش استان در جهت هماهنگی با سیسات های کشوری آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش این استان توجه جدی به ارتقای کیفیت آموزشی دارند و برنامه های موفقی را برای بالا بردن کیفیت خود در نظر گرفته اند.

وی ادامه داد: در این استان شاهد ارتباط صمیمانه همراه با شادابی و احترام بین معلمان و قشر فرهنگی هستیم و فضای خوبی در این خصوص شکل گرفته است.

محبی با بیان اینکه تحول در آموزش و پرورش نیازمند باورمندی است گفت: تا زمانی که معلمان به کار خود ایمان نداشته باشند نمی توانیم شاهد تربیت دانش آموزانی موفق و کارا برای کشور باشیم و این توانمندی معلمان است که آینده کشور را می سازد زیرا همین کودکان امروز هستند که اگر درست تربیت شوند می توانند آینده کشور را به درستی رقم بزنند.

وی ادامه داد: باید دغدغه همه معلمان پیشرفت دانش آموزان متفکر، باایمان و کار آفرین  باشد و علاقه و عشق همیشه موج بزند که در این میان نقش مدیران مدارس نیز بسیار هم است زیرا وظیفه انگیزه دهی به معلمان به عهده مدیران مدارس است.

عظیم محبی مدیرکل دفتر آموزش دوره ی اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش

مدیرکل دفتر آموزش دوره ی اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: مدیران مدارس نیز از عناصر مهم تربیتی و آموزشی هستند و در صورتی که مدیریت خوبی در مدارس داشته باشند می توانند مدرسه خود را به یکی از پایگاه های مهم علمی در منطقه تبدیل کنند.

وی ادامه داد: بحث تربیت از قانون مهم تر است  و تربیت و فرهنگ اثر متقابل به هم دارند و باید با ابتکار و پشتکار پیچیدگی های امر مهم تربیت  را به جهت تحول  در جامعه در نظر گرفته و حل نمائیم.

محبی تصریح کرد: مدل سه وجهی که برای تعلیم و تربیت می توان در نظر گرفت آموزش موقعیت محور، نظارت بالینی و درس پژوهشی است که هر سه دارای ارزش بالایی بوده و باید مورد توجه مسئولان آموزشی قرارگیرد و به میزانی که رد یک مورد ان کاستی باشد آموزش ما ناقص خواهد بود.

مدیران برای ایجاد انگیزه تدریس در معلمان تلاش کنند

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: مدیران برای ایجاد انگیزه تدریس در معلمان تلاش کنند.

جعفر پاشایی نیز در این گردهمایی ضمن اظهار خوشبینی از نشست های حضوری با آحاد معلمان استان، این گونه نشست ها و گردهمایی ها را دارای دو فرصت طلایی برای معلمان و مدیران برشمرده و گفت: در نشست های حضوری طرفین ضمن طرح دیدگاه های خویش در جریان دیدگاه ها و مطالبات متقابل نیز قرار می گیرند.

وی ادامه داد: این خود نوعی ایجاد بازخورد در فعالیت ها و تقریب نگرش و همسویی مدیران و معلمان را تقویت می کند.

پاشایی با بیان این که معلم در نظام تربیتی عنصر اصلی کیفیت افزایی و ایجاد تحول و به نوعی مرکز پرگار تعلیم و تربیت است، ایجاد فضای صمیمی محبت آمیز و تعامل سازنده با معلمان مدارس را از مدیران و مسئولان آموزش و پرورش استان خواستار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: هرگونه مانع تراشی، ترش رویی و ایجاد نارضایتی در معلمان از هیچ مدیر و مسئولی در آموزش و پرورش استان پذیرفته نیست.

جعفر پاشایی مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

وی همچنین ایجاد انگیزه تدریس در معلمان را محوری ترین راهبرد مدیران آموزشی در استان برشمرد که دستیابی به افق های روشن تربیتی را در کلاس های درس و مدارس ممکن می سازند.

پاشایی با بیان اینکه معلمان باید ارزش بالایی برای شغل خود قائل باشند، گفت: معلمان باید به کار خود ایمان داشته باشند زیرا تا زمانی که این افراد باور قلبی به کار خود نداشته باشند نمی توانیم از دانش آموزان توقع داشته باشیم که علاقه ای به درس و مدرسه داشته باشند.

وی تسلط بر اهداف و محتوای آموزشی، مهارت ارائه محتوا و ارزشیابی را از مهارت های کلیدی معلمان در محیط یاددهی و یادگیری برشمرده و گفت: باید برای تحقق این هدف شاهد برگزاری کلاس های ویژه برای معلمان باشیم تا شیوه های جدید تدریس را یاد گرفته و آن را در مدارس پیاده کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: پدیده های مخربی همچون رفع تکلیف محوری در امور، آلبوم سازی بدون محتوا و آلبوم خواهی از معلمان، پوسته نگری و رواج بی تفاوتی شغلی آفت های محیط های آموزشی هستند که باید به شدت از ورودشان به محیط های مدارس جلوگیری کرد.

 

کد خبر 2420462

برچسب‌ها