۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۲۱:۱۷

کتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» رونمایی شد

کتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» رونمایی شد

شیراز- کتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» با حضور اهالی فرهنگ و ادب در شیراز رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نویسنده کتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» عصر چهارشنبه در مراسم رونمایی از کتاب مذکور، گفت: پرداختن به تاریخ منطقه ای و محله ای از اهمیت برخوردار است، لذا باید از سایه ادبیات و هنر بیرون بیاید.

منصور نصیری طیبی نگارش تاریخ را افزون بر جذابیت هایی که دارد حاوی پیچیدگی دانست و افزود: برای نگارش این کتاب دست کم به ۱۵۰ نفر مراجعه شد که عده ای نیز از گفت و گو سرباز زدند.

نقش فارس و شیراز در تاریخ مشروطه مغفول مانده است

وی با گلایه از اینکه نقش فارس و شیراز در تاریخ مشروطه ایران مغفول مانده، گفت: خوشبختانه یک دهه اخیر نهضت تاریخ نگاری منطقه ای و محلی در فارس شکل گرفته که بخشی از آن در پایان نامه های اساتید و دانشجویان مقاطع مختلف دیده می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در ادامه مراسم، نگارش کتاب را بخشی از تاریخ عنوان کرد و گفت: آنچه بتواند سندیات را به دنبال آورد بسیار گرامی تر و فراتر از هر اقدام دیگری است.

بهزاد مریدی تاکید کرد: گفتن کار ساده ایست، اما نوشتن بسیار سخت و توان فرساست.

«انقلاب اسلامی در شیراز» باید سال ۱۳۸۲ رونمایی می شد

معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز در این آیین که با مشارکت فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و حوزه هنری برگزار شد، گفت: گرچه انتظار می رفت این اثر پیشتر چاپ و منتشر می شد، اما درحالیکه تاریخ نگاران متعددی در شیراز به سر می برند این کتاب با تاخیر آماده شد چراکه «انقلاب اسلامی در شیراز» باید سال ۱۳۸۲ رونمایی می شد.

اکبر اشرفی با اشاره به اینکه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نهادی عمومی و غیردولتی است انتشار اسناد انقلاب اسلامی در قالب کتاب را وظیفه این مرکز دانست و گفت: کار تدوین انقلاب اسلامی در جهرم مراحل نهایی را پشت سر می نهد و در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران معرفی خواهد شد.

وی از تدوین تاریخ انقلاب اسلامی در کازرون نیز خبر داد و افزود: هشتاد درصد این تاریخ نگاری صورت گرفته است که امیدواریم به زودی منتشر شود.

بزرگترین قهرمانان انقلاب اسلامی از بطن نیروهای نظامی و افسران برخاستند

دکتر محمدهاشم پوریزدان پرست نیز در این نشست بزرگترین قهرمانان انقلاب اسلامی را از بطن نیروهای نظامی و افسران به انقلاب پیوسته عنوان کرد و گفت: در انقلاب اسلامی ایران برخلاف دیگر نمونه ها مردم در صحنه حضوری مقتدر داشتند.

وی با نام بردن از شهید دوران و شهید ستاری به عنوان نمونه های نظامی پیوسته به مردم، افزود: برخی شهدای انقلاب و دفاع مقدس هنگام آزمایش ها درخشیدند و انسانهای بزرگی شدند. آنها سر بزنگاه انقلاب و مبارزه پدیدار شدند.

کد خبر 2487810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha