۲۰ مرداد ۱۳۹۴، ۲۱:۲۱

در بیست و دومین دوره مسابقات جهانی ریاضی

دانشجوی نخبه دانشگاه یزد طلا گرفت

دانشجوی نخبه دانشگاه یزد طلا گرفت

يزدـ معاون آموزشی و تحصیلات ‌تکمیلی دانشگاه يزد گفت: امیر کفشدار گوهرشادی، دانشجوی نخبه دانشکده ریاضی دانشگاه یزد، در بیست و دومین دوره از مسابقات جهانی ریاضی در بلغارستان مدال طلا گرفت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي دانشگاه يزد، قاسم برید لقمانی اظهار داشت: بیست و دومین مسابقه‌ بین ‌المللی ریاضی دانشجویی از پنجم تا یازدهم مردادماه جاری به میزبانی دانشگاه آمریکایی بلغارستان در پردیس جدید «سکپتوپارای» این دانشگاه در شهر «بلاگوگراد» در جنوب غرب کشور بلغارستان برگزار شد که در این مسابقات بیش از ۲۰۰ دانشگاه از ۵۰ کشور جهان شرکت داشتند.

وی با معرفی سوابق تحصیلی این دانشجوی نخبه بيان كرد: امیر کفشدار گوهرشادی به تازگی دوره کارشناسی را در دانشگاه یزد به پایان رسانیده و برای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات‌ تکمیلی رشته علوم‌ کامپیوتر از مهرماه سال جاری به انستیتو علم و فناوری اتریش خواهد پیوست و هم‌ اکنون نیز در گروه پژوهشی نظریه بازی‌ ها در این انستیتو به عنوان کارورز مشغول به کار است.

بريد لقماني عنوان كرد: پیش از این، امیر کفشدار گوهرشادی در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ به عنوان تنها نماینده دانشگاه یزد و در سال ۲۰۱۴ به عنوان یکی از اعضای تیم این دانشگاه در این مسابقات شرکت كرده و یک مدال برنز و دو مدال نقره کسب کرده بود.

وي افزود: علاوه بر این وی یکی از اعضای تیم برنامه ‌نویسی دانشگاه یزد بود که سال گذشته با کسب رتبه‌ نخست مسابقه‌ منطقه ‌ای آسیا ـ سایت لاهور موفق به راهیابی به فینال جهانی این مسابقات در کشور مراکش شدند.

کد خبر 2880422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha