۲۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۹

چک برخی بازیکنان اصلی استقلال نقد شد/ آبی پوشان در انتظار شنبه

چک برخی بازیکنان اصلی استقلال نقد شد/ آبی پوشان در انتظار شنبه

مسئولان باشگاه استقلال در آستانه دیدار این تیم برابر همنام اهواز چک برخی بازیکنان اصلی این تیم را نقد کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از سفر به اهواز بازیکنان اصلی استقلال شارژ مالی شدند و یکی از چک‌های آنها که به تاریخ ۲۷ مرداد ماه بود، نقد شد.

حالا و با این شارژ مالی دیگر استقلالی‌ها بهانه‌ای برای دیدار با استقلال اهواز ندارند و اگر چه بهانه گرمای مرداد همچنان در کنار استقلالی‌ها خواهد بود اما واقعیت این است که هسته مرکزی این تیم تا حدودی با خیال راحت به جنوب سفر خواهد کرد.

استقلال در شرایطی برای سومین هفته متوالی با حمایت سامسونگ به میدان می رود که قرار است بخشی از پول بازیکنان روز شنبه از طریق این حامی تامین شود. روابط عمومی شرکت ری‌را که وظیفه تامین حامیان مالی استقلال را برعهده دارد تاکید کرده که سامسونگ برای سومین هفته پیاپی روی پیراهن استقلال نقش خواهد بست.

کد خبر 2887268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha