۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۳۸

در بهره برداری از مسکن های بهسازی شده آذربایجان شرقی عنوان شد؛

عمران روستایی در برنامه ششم توسعه جدی تر مورد توجه قرار می گیرد

عمران روستایی در برنامه ششم توسعه جدی تر مورد توجه قرار می گیرد

تبریز – نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در برنامه ششم توسعه موضوع عمران و آبادانی روستاهای جدی تر و بیش از برنامه های قبلی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نوری دوشنبه در مراسم بهره برداری از واحدهای مسكونی روستایی نوسازی شده توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهرستان بستان آباد گفت: اقدامات این نهاد در خصوص توسعه و آبادانی مناطق روستایی قابل توجه بوده که امیدواریم این روند در سال های آینده شتاب بیشتری به خود بگیرد.

وی با اشاره به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید در خصوص عمران و توسعه روستایی اظهار داشت: متاسفانه از ابتدای انقلاب تاكنون و در چهار برنامه توسعه قبلی ردپایی از توسعه و عمران روستایی چندان قابل مشاهده نبود و تنها در برنامه پنجم توسعه این امر تا حدودی مورد توجه قرار گرفته است.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تسریع این روند خاطر نشان شد: خوشبختانه یكی از بندهای برنامه ششم، توسعه و عمران روستاهاست و بطور یقین این موضوع در برنامه ششم با نگاه عمیق تر و جدی تری مورد توجه قرار خواهد گرفت.

مدیربنیاد مسكن شهرستان بستان آباد نیز در این مراسم بر ضرورت ترویج استفاده از وام های طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسكن روستایی تاکید و تصریح کرد: با توجه به خطر پذیر بودن منطقه در برابر  حوادث و بلایای طبیعی بویژه بدلیل قرار گرفتن روی گسل فعال و زلزله خیز بودن منطقه، همكاری بیشتر نهادهای اجرایی و بانك های عامل دخیل در طرح جهت تسهیل در استفاده روستاییان و اقشار كم درآمد الزامی است.

حمید عبدالهی در ادامه خاطر نشان شد: سعی و تلاش  بنیاد مسكن انقلاب اسلامی به منظور پیشگیری از حوادث و بلایای طبیعی، بر مقاوم سازی واحدهای مسكن روستایی است که بر همین اساس از سال ۸۴ تا كنون پنج هزار و ۹۸ واحد مسكونی با اعتباری در حدود ۳۶۹ میلیارد ریال در روستاهای شهرستان بستان آباد نوسازی و مقاوم سازی شده است.

وی در پایان با اشاره به میزان تسهیلات طرح ویژه نوسازی و بهسازی مسكن روستایی در سال ۹۴ گفت: تامین تسهیلات بانكی به تصویب هیئت دولت رسیده و به بانك های عامل ابلاغ شده که بر این اساس برای هر واحد ۱۵ میلیون تومان با كارمزد پنج درصد تسهیلات پرداخت می شود.

فعالیت های انجام شده در سطح روستاها مصداق اقدامات جهادی است

همچنین طرح هادی برخی از روستاهای شهرستان کلیبر نیز امروز (دوشنبه) با حضور مسوولان و نمایندگان شهرستان و اهالی این مناطق به بهره برداری رسید که افتتاح طرح هادی روستای كلالق با صرف اعتباری نزدیک به دو میلیارد ریال از جمله این طرح های بود.

نماینده شهرستان های كلیبر و هوراند درمجلس شورای اسلامی در مراسم بهره برداری از این طرح، فعالیت های انجام شده در سطح روستاها را اقدامی جهادی توصیف و تصریح كرد: توجه به مناطق محروم و توسعه مناطق روستایی موجب تسهیل در معیشت روستائیان و در نتیجه جلوگیری از مهاجرت آنان به مناطق شهری خواهد شد.

ارسلان فتحی پور با تاکید بر لزوم تلاش کلیه نهادها و دستگاه های دخیل در حوزه عمران روستایی برای تسریع این روند اظهار داشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز تمام توان خود را برای تخصیص و تامین اعتبار مورد نیاز جهت تكمیل پروژه های نیمه تمام روستاهای استان و بویژه شهرستان کلیبر بکار خواهند گرفت.

مدیر بنیاد مسكن انقلاب اسلامی شهرستان كلیبر نیز در این مراسم گفت:ب رای اجرای طرح هادی روستای كلالق اعتباری نزدیک به یک میلیارد و ۹۴۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی هزینه شده که با بهره برداری از آن ۱۲۶ خانوار با جمعیتی ۵۰۸ نفری از مزایای طرح برخوردار شده اند.

طهماسب پور در پایان خاطر نشان شد: استفاده از سنگفرش به عنوان راهكار جدید برای اجرای طرح هادی روستایی است که علاوه بر حفظ بافت تاریخی روستاها به زیباسازی محیط و در نتیجه توسعه و رونق صنعت گردشگری روستایی در شهرستان کمک کرده است.

کد خبر 2900227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha