۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۱

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

اعلام آخرین وضعیت رکن آبادی/شناسایی دو نفر دیگر از مفقودان منا

اعلام آخرین وضعیت رکن آبادی/شناسایی دو نفر دیگر از مفقودان منا

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: شواهد و سرنخ هایی در مورد رکن آبادی در عربستان به دست آمده که آنها را با مستندات، عکس و آزمایش DNA تطبیق داده و طی دو روز آینده آخرین وضعیت رکن آبادی مشخص می شود.

سعید اوحدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت رکن آبادی گفت: تا پایان هفته شواهد و مستندات موجود با عکس هایی که از رکن آبادی داریم تطبیق داده می شود و همچنین با حضور خانواده رکن آبادی در عربستان DNA آنها گرفته شده و پس از تطبیق با اثر انگشت و ... تا پایان هفته وضعیت رکن آبادی مشخص می شود.

وی گفت: یک سری اخباری در فضاهای مجازی مشاهده می شود که در حال حاضر آنها را تایید نمی کنیم و طی دو روز آینده نتیجه نهایی اعلام می شود.

وی با تاکید بر اینکه فرضیه ربایش رکن آبادی کاملا رد می شود و دلیل منطقی برای آن وجود ندارد، از شناسایی دو نفر دیگر از زائران مفقود حادثه منا خبر داد و گفت: با شناسایی این دونفر تعداد مفقودین حادثه منا در حال حاضر به ۱۵ نفر رسیده است.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین از اعزام ۵ خانواده مفقودین به عربستان خبر داد و گفت: تاکنون از هر خانواده دو نفر برای پیگیری جدی تر، تطبیق و شواهد و مستندات به عربستان اعزام شده اند و تعدادی نیز فردا ویزای آنها صادر می شود که امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر نسبت به مشخص شدن وضعیت مفقودین حادثه منا اقدام کنیم.

کد مطلب 2978146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha