به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد عصر سهشنبه در بازدید از روستاهای دشتستان اظهار داشت: در بازدیدهای مستمری که از روستاهای دشتستان داریم، مشکلات را شناسایی و برای رفع این مشکلات تلاش ویژهای داریم.
وی یکی از مشکلات اساسی در روستاها را کمبود آب دانست و خاطرنشان کرد: خشکسالیهای اخیر باعث شده تا منابع تامین و ذخیره در مناطق روستایی و عشایری تحلیل رفته و نابود شود و باید برای رفع مشکلات مردم تلاش شود.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی به خشکشدن قناتها و افزایش مشکلات مردم در روستاها اشاره کرد و ادامه داد: اکثر اهالی روستاها کشاورز و دامدار هستند و کمبود آب معیشت این مردم را تهدید میکند.
وی خواستار تلاش ویژه برای رفع مشکلات و تامین نیازهای روستائیان و عشایر شد و افزود: همه مسئولان مربوطه باید تلاش کنند که مشکلات آب شرب عشایر و روستائیان دشتستان رفع شود.
موسوینژاد با اشاره به مشکلاتی که بر اثر طوفان برای عشایر شهرستان دشتستان ایجاد شده بود، بیان کرد: طی تماس تلفنی با رئیس امور عشایر دشتستان مقرر شد یک تانکر پنج هزار لیتری به مردم این منطقه تخصیص پیدا کند و همچنین چادر مورد نیاز عشایر تخصیص یابد.


نظر شما